halsojobb.se

Tim och semestervikarier till Daglig verksamhet Hanssons hus

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-04

Ansök nu

Tim och semestervikarier till Daglig verksamhet Hanssons hus

Om dig
Vi söker dig som vill börja arbeta i vår verksamhet redan nu och fortsätta i sommar men även dig som kanske studerar men som vill arbeta hos oss i sommar!

Du ska ha ett intresse av att arbeta med målgruppen och tycka att det är spännande och roligt att arbeta med personer som har ett utmanande beteende. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen.
Du är trygg i dig själv, har stort tålamod och har lätt för att samarbeta. Du har ett pedagogiskt och lösningsfokuserat förhållningssätt samt ett respektfullt bemötande.

Du ska vara bekväm i att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska då kommunikation och dokumentation är en viktig del av arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och B-körkort är meriterande.

Din profil
Utbildning
MERITERANDE
Socialt arbete och omsorg:

Gymnasial utbildning:

Körkort
 B

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har möjlighet att arbeta som tim-och eller semestervikarie på vår dagliga verksamheter Hanssons hus. Du kan bli tillfrågad om att arbeta både med kort varsel och på längre vikariat vid ordinarie personals frånvaro. 

Hanssons hus är en daglig verksamhet med fyra verksamheter under ”samma tak”. Det gemensamma är att vi är en verksamhet för personer med diagnosen autismspektrum och intellektuell funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna som våra deltagare utför på Hanssons hus är individuellt anpassade utifrån personernas styrkor, intressen och förmågor. Verksamheten strävar efter att deltagarna ska lära sig något nytt, upprätthålla sina färdigheter och ett livslångt lärande. 

Arbetsuppgifter som våra brukare kan göra är match och sorteringsarbete, café och konferensservice, promenader, adminstrativa arbetsuppgifter, vedklyvning, återvinning, med mera. 

Övrigt
Arbetsplats
Göteborg

Om oss
Föreningen Betaniahemmet erbjuder Bostäder med särskild service samt Daglig verksamhet enligt LSS för vuxna personer med intellektuella funktionsnedsättningar och/eller autismspektrum tillstånd.

 http://www.askimsviken.com

Dela detta jobb

Tim och semestervikarier till Daglig verksamhet Hanssons hus

Föreningen Betaniahemmet