halsojobb.se

Tillsvidaretjänst Legitimerad distrikts-/ sjuksköterska dag

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Tillsvidaretjänst Legitimerad distrikts-/ sjuksköterska dag

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Placering: Enheten för Rehabilitering, Hälsa, Vård och Omsorg i Lomma Kommun. Din placering blir i Bjärreds hemsjukvårdsteam.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig, Distriktssköterska/sjuksköterska som vill arbeta som omvårdnadsansvarig sjuksköterska inom den kommunala hemsjukvården/ äldreomsorgen i Lomma Kommun.

Vi kan erbjuda ett självständigt arbete med trevliga kollegor i en trivsam arbetsmiljö. Tjänstgöringsgrad 100 % dagtid, arbete var 6:e helg. Möjlighet till kvällstjänstgöring finns.

Arbetsuppgifterna består av medicinska bedömningar, utförande, utvärdera samt dokumentation av hälso- och sjukvårdsinsatser. Även handledning, utbildning och delegering till omvårdnadspersonal som du har ett nära samarbete med ingår som en naturlig del i arbetet.

Du har också ett nära samarbete med ansvarig arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut.

Dokumentation sker i journalsystemet Procapita.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distrikts- eller sjuksköterska som har ett genuint intresse för människor. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett intresse och gärna tidigare erfarenhet inom området. I din roll har du en förmåga att se helheten och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga, samt är självständig och ett stort mått av flexibilitet.

Som Distrikts eller sjuksköterska i hemsjukvården i Lomma kommun har du möjlighet att finna ett intresseområde och vara med i utvecklingen framåt.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

B körkort samt god datorvana erfordras.

Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan.

Anställningens omfattning

Heltid

Ansökan

Referensnummer: 13-2020

Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Anställning

Tillsvidareanställning

Kontakt

Elsbeth Eriksson

040-641 16 73

Jens Nordström

040-6411673

Anne-Lie Süsbier-Jeppsson

040-6411539

Övrigt

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Dela detta jobb

Tillsvidaretjänst Legitimerad distrikts-/ sjuksköterska dag

Lomma Kommun Socialförvaltningen