halsojobb.se

Tillsvidaretjänst Legitimerad Arbetsterapeut i hemtagningsteam

Ansök nu

Tillsvidaretjänst Legitimerad Arbetsterapeut i hemtagningsteam

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 24 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Allt arbete bedrivs med Lommaborna i fokus. Vår värdegrund utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Genom att leva värdegrunden har vi goda förutsättningar att känna glädje och engagemang för vårt arbete och kommunens invånare.

Placering: Inom Enheten för rehabilitering, hälsa, vård och omsorg i Lomma Kommun. Du ingår i hemtagningsteam tillsammans med sjuksköterska, sjukgymnast / fysioterapeut och biståndshandläggare.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad arbetsterapeut och vill arbeta inom kommunal hemsjukvård främst med planering för och hemtagning från slutenvården i Lomma kommun.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utifrån din yrkesroll samverka i vårt hemtagningsteam kallat SVU-teamet (Samverkan Vid Utskrivning). Tillsammans planera hemgångar från sluten vården så det blir så bra som möjligt för våra kommuninvånare. Utformningen av SVU teamet är i en utvecklingsfas där du och dina tankar och idéer blir värdefulla.

Som legitimerad arbetsterapeut består arbetet av att göra bedömningar, målsättningar, utvärdera och genomföra uppföljningar, hjälpmedelsutprovningar inom det kommunala hemsjukvårdsansvaret. Du har ett behandlande och rehabiliterande arbets- och synsätt. Handledning och utbildning till omvårdnadspersonal ingår som en naturlig del av arbetet.

Vi arbetar utifrån Lomma kommuns antagna värdegrund med ledorden Ansvar, Öppenhet och Respekt.

Dokumentation sker i journalsystemet ProCapita.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Arbetsterapeut som har ett genuint intresse för människor. Stor vikt läggs på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till gott arbetsklimat. Du har ett intresse och gärna tidigare erfarenhet av liknande arbetsområden. I din roll har du förmåga att se helheten, har en god samarbets- och kommunikationsförmåga samt är självständig med ett stort mått av flexibilitet. God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Anställningens omfattning

Heltid

Ansökan

Referensnummer: 179-2019

Sista ansökningsdag: 2019-12-12

Anställning

Tillsvidareanställning

 

Kontakt

Marie Wänglund

040-641 18 52

Hanna Jystrand

040-641 1513

 

Övrigt

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Dela detta jobb

Tillsvidaretjänst Legitimerad Arbetsterapeut i hemtagningsteam

Lomma Kommun Socialförvaltningen