halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Resursteamet är socialförvaltningens interna bemanningsföretag och ansvarar för all rekrytering till förvaltningen inom omvårdnadsområdet. Vi har ca 440 medarbetare och hjälper kunder på 143 olika arbetsplatser. Våra anställda är undersköterskor, boendeassistenter och sjuksköterskor.

För att klara detta uppdrag är vi åtta anställda som tillsammans marknadsför, rekryterar, är stöd till vikarier och bemannar frånvaro.

Då en av våra kollegor skall gå hem på föräldraledighet söker vi en engagerad och nyfiken teamledare till vårt entusiastiska gäng.

Arbetsuppgifter

Som teamledare säkerställer du bemanningen av längre vikariat. Vår verksamhet har kunden i fokus och vi lägger ner mycket möda på att tillgodose kundens önskemål inom ramen för den gällande lagstiftningen. Du har en affärsmässig relation med våra kunder och är en samarbetspartner vid olika processer.

Du är en av tre teamledare som delar på kontaktmannaskapet för resursteamets personal. Det innebär att du stöttar och hjälper vid personalfrågor samt ansvarar för personalprocesser. Du har ständig dialog med våra medarbetare och verkar för att man trivs inom resursteamet. En stor del av arbetsuppgiften är uppföljning och återkoppling på utfört uppdrag och att säkerställa rätt kompetens. 
Du genomför det operativa arbetsgivar- och arbetsmiljöansvaret tillsammans med övriga teamledare. Du har även direkt delegerade arbetsmiljöuppgifter från enhetschef.

Utöver detta så arbetar du med rekrytering av både tuillsvidareanställningar och sommarvikarier.

Resursteamet är i en spännande utvecklingsfas där vi under de senaste åren har expanderat och tagit oss an nya spännande utmaningar. Du förväntas att vara med och bidra till vår ständiga utveckling för att tillgodose kundernas behov. Det är en dynamisk arbetsmiljö som kräver ett engagemang utöver det vanliga men vi erbjuder också stora möjligheter att få påverka och bidra.

Kvalifikationskrav

Arbetet som teamledare är ett kontaktintensivt arbete med mycket växlande arbetsuppgifter. Det kräver att du trivs med att driva olika processer och dialoger parallellt samt har en fingertoppskänsla för vad som är viktig i stunden. Du behöver ha en fallenhet för att samverka med många olika parter och ha ett strukturerat sätt att ta dig an olika arbetsuppgifter.

Du är en lösningsfokuserad person som drivs av att få ge service men som är bekväm med att vara arbetsgivarens företrädare. Du har en stor lyhördhet och är mycket bra på att kommunicera och förmedla budskap i både tal och skrift.

Vi tror du har arbetat i en roll där du haft personalansvar. Vi vill att du har erfarenhet av arbete med bemanning och schemaläggning och ser gärna att du har erfarenhet av bemanningsbranschen där du fått erfarenhet av rekrytering. 

För att klara av uppdraget behöver du ha administrativ bakgrund som gör att du obehindrat kan utföra omfattande administrativa arbetsuppgifter.

Om du har arbetat med HR-processer, verksamhetsutveckling eller i projektform ser vi det som mycket meriterande. Vi uppskattar också om du tidigare har arbetat inom kommunal verksamhet.

Du ska ha gymnasiekompetens och om du har formell kompetens inom arbetsrättsliga lagar och avtal inom området är det en stor merit.

Krav på körkort B.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Magnus Björk
Enhetschef/för frågor om rekryteringsprocessen
0498-268011

Elena Hederstein
Teamledare
0498-269116

Logga

Teamledare

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb