halsojobb.se

Te Crea Care söker distrikts- eller barnsjuksköterska till vårdcentral

Företag Te Crea Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-12

Ansök nu

Te Crea Care söker distrikts- eller barnsjuksköterska till vårdcentral

Information om uppdraget

Nu söker vi för kunds räkning en distrikts- eller barnsjuksköterska till vårdcentral i Valdemarsvik som vill arbeta heltid 2020-03-01 – 2020-08-31. Vi söker dig som gärna har erfarenhet av BVC och som är intresserad av att arbeta dagtid kl 8-17. Tjänstgöring var femte helg omfattas i uppdraget. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic

Arbetsuppgifter

Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Kvalifikationer

Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Personliga egenskaper

Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Vi erbjuder dig

- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.

Dela detta jobb

Te Crea Care söker distrikts- eller barnsjuksköterska till vårdcentral

Te Crea Care