halsojobb.se

Vi erbjuder  
dig ett omväxlande arbete på vår nyrenoverade och ljusa klinik i Danvikstull, endast 5 min från Slussen. Vi är en arbetsplats som kännetecknas av positiva och kompetenta medarbetare i olika åldrar, vilket ger goda möjligheter till att utvecklas. Hos oss får alla medarbetare en individuell kompetensutvecklingsplan utifrån sina intressen och klinikens behov. På kliniken utför vi alltifrån basundersökningar till implantatkirurgi. I dina arbetsuppgifter ingår att i huvudsak assistera tandläkare vid barn- och vuxentandvård, och om intresse finns även ett eget ansvarsområde som t.ex. att informera om tandhälsa i skolor och på BVC. För oss är bra service till våra patienter mycket viktigt.  

Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, försäkringar samt erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.  

Vi söker  
dig som är utbildad tandsköterska och gärna med några års erfarenhet. Du är kundorienterad, flexibel och har en mycket god känsla för kvalitet och service. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du passar in i vår arbetsgrupp.

Tjänsten är  
en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  

Har du frågor?  
Kontakta gärna klinikchef Amar Dzabic tel. 08-123 155 87 eller arbetsledare Farahnaz Najafi tel. 08-123 166 57. Kontaktperson för Vision är Soheila Mellat tel. 08-123 166 96.  

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2020

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Tandsköterska

Arbetsplats
Danvikstull

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Fackliga representanter
Soheila Mellat

Referensnummer
168886

logga

Tandsköterska till Folktandvården Danvikstull

Företag Folktandvården
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb