halsojobb.se

Tandsköterska - GHP Specialisttandläkarna Norrköping

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-19

Ansök nu

Tandsköterska - GHP Specialisttandläkarna Norrköping

Arbetsuppgifter

Tandsköterska

Vi söker en utbildad, erfaren tandsköterska till vår specialistandläkarklinik vid Vrinnevisjukhuset i Norrköping.

Kvalifikationer

Vem är du?

Vi tror att du har jobbat några år som tandsköterska och är intresserad av att jobba på käkkirurgin.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet, då du kommer ingå i ett specialistteam och samtidigt utgöra en av 9 tandsköterskor.

På kliniken i Norrköping, som ligger i Vrinnevisjukhusets lokaler, arbetar totalt 17 personer och vi har specialisttandläkare inom käkkirurgi, parodontologi, protetik, bettfysiologi och radiologi, samt nischtandläkare inom endodonti.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan
  • Tillträde: Omgående eller enl. överenskommelse, vi tillämpar 6 mån provanställning
  • Lön enl. överenskommelse
  • Kollektivavtal finns

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdatum är 19 september 2019. Intervjuer sker löpande, så tveka inte med din ansökan.
Du söker tjänsten via rekryteringsverktyget "jobylon"

Frågor om tjänsten besvaras gärna av Erja Anttonen, klinik koordinator

Om företaget

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Dela detta jobb

Tandsköterska - GHP Specialisttandläkarna Norrköping

GHP Specialty Care AB