halsojobb.se

Tandsköterska - GHP Specialisttandläkarna Nacka

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Tandsköterska - GHP Specialisttandläkarna Nacka

Beskrivning av tjänsten

Vi söker två utbildade tandsköterskor till vår specialisttandvårdsklinik i Nacka. På kliniken arbetar ca 30 medarbetare, varav det är 13 sköterskor. Just nu har vi en sköteska som är föräldraledig, så i första hand har vi behov av assistans till vår endodontist, men assistans till annan specialisttandläkare kan förekomma då vi även har specialister inom käkkirurgi, paradontologi, protetik och radiologi.
Utöver detta har vi tandhygienister samt en allmäntandläkare.
I samma byggnad har vi även vårt laboratorium där 13 tandtekniker arbetar.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Du som söker måste ha några eller många års arbetslivserfarenhet av yrket. Dock så kommer vi lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare anställning, heltid eller deltid enl överenskommelse, vi tillämpar 6 mån provanställning
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Lön: Individuell lönesättning
  • Kollektivavtal finns

En attraktiv arbetsplats för vårdpersonal som vill bedriva och utveckla vård i världsklass

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Carina Edström | Kontaktperson

 Skicka email  +46 (0) 8 718 30 50

Dela detta jobb

Tandsköterska - GHP Specialisttandläkarna Nacka

GHP Specialty Care AB