halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Folktandvården Wisby är en stor och väl fungerande klinik i centrala Visby. Kliniken som består av c:a 45 medarbetare kännetecknas av positiva arbetslag som präglas av glädje,trygghet, kompetens och framåtanda . Du som kommer att jobba hos oss kommer att få goda möjligheter till utveckling , främst med anledning av den breda kompetens som finns på kliniken . Möjlighet att nischa sig inom något område kommer att finnas.

Arbetsuppgifter

Vi söker två tandläkare som gillar ett brett behandlingspanorama. Vi arbetar med alla typer av behandlingar på barn och vuxna i team bestående av tandläkare, tandsköterskor, tandhygienister och profylaxtandsköterskor. Vi söker dig som har friska idéer och en önskan om att vidareutveckla både dig själv och din arbetsplats.
På Visby lasarett finns Mun-och Käk centrum, en specialistklinik och ett kompetensutvecklingscentrum. All anställd personal inom Folktandvården ges möjlighet till kompetensutveckling i form av auskultationer, nischutbildning, seminarier och kurser.

Kvalifikationskrav

Vi ser att du som söker är legitimerad tandläkare.
Som person är du flexibel, noggrann, professionell och har en god samarbetsförmåga. Du fokuserar på patientens behov och har en god pedagogisk förmåga.
Är du nyutbildad kommer du att få gå igenom ett strukturerat introduktions- och utvecklingsprogram.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Logga

Tandläkare

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

Dela detta jobb