halsojobb.se

Tandhygienist till Folktandvården Kvissleby

Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Tandhygienist till Folktandvården Kvissleby

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Folktandvården Kvissleby är vi totalt 20 medarbetare bestående av 6 stycken tandläkare, 4 tandhygienister och 6 tandsköterskor, 1 lärling, 2 receptionister och en administratör. Kliniken ligger 1,3 mil söder om Sundsvall och det är goda bussförbindelser mellan Sundsvall och Kvissleby.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en tandhygienist som vill komma och arbeta med oss. Du kommer att få arbeta med all tandvård till barn och vuxna patienter, utifrån tandhygienistens fulla kompetensområde. Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där all hjälps åt oavsett yrkesroll. Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter. Vi månar om en god arbetsmiljö och att hela tiden göra ständiga förbättringar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och pratar flytande svenska i både tal och skrift. Du som söker är tillmötesgående i ditt bemötande samtidigt som du har en förmåga att själv kunna strukturera och driva ditt arbete. Det är viktigt för oss att du har en god samarbetsförmåga och positiv attityd mot kollegor, patienter och anhöriga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingalill Norberg

Enhetschef

Telefon: 073-275 33 63

Mobiltelefon: 073-275 33 63

E-post: inga-lill.christina.norberg@rvn.se

Marie Englund-Lindberg

SRAT

Telefon: +4660149870

Mobiltelefon: 070-191 70 92

E-post: marie.englund.lindberg@rvn.se

Dela detta jobb

Tandhygienist till Folktandvården Kvissleby

Region Västernorrland