halsojobb.se

Ta chansen att bo och arbeta i fjällen

Ansök nu

Ta chansen att bo och arbeta i fjällen

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och förbättra verksamheten och servicen.

Vi önskar oss en kollega med intresse och vilja att driva kvalitativ vård för den äldre befolkningen i Hede och Vemdalen. Framtidens vård inom kommunen tyder också på helt nya arbetsuppgifter och tätare samarbete mellan region och kommun.

Arbetsuppgifter:
- Vi behöver därför kolleger med utbildning alt bred erfarenhet inom Distrikt, Geriatrik, Palliativ vård, Vård av äldre, Glesbygdsmedicin, Inkontinens etc.
- Jobbet innebär en stor del självständiga beslut och samarbete med andra yrkeskategorier, landsting och anhöriga. Kvällar och nätter utför man 1177 uppdrag åt regionen. Provanställning kan komma att tillämpas.
- Tillträde efter överenskommelse.100 % eller enligt överenskommelse

Kvalifikationer:
- Krav: Leg Sjuksköterska/Distriktsköterska alt. äldresjuksköterska
- Körkort B
- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola

Vi erbjuder:
- -ett gott arbetsklimat med nära arbetsledning
- - friskvård på arbetstid och friskvårdspeng
- - lokalt avtal gällande arbetstidsmått
- - bra lön
- - förmånspaket vid högskolestudier
-
- Inför rekryteringsarbetet har Härjedalens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi avsäger oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

Dela detta jobb

Ta chansen att bo och arbeta i fjällen

Härjedalen kommun - vård & socialförvaltningen