halsojobb.se

Studentmedarbetare till Våld i nära relationer, Råd & Stöd

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-08

Ansök nu

Studentmedarbetare till Våld i nära relationer, Råd & Stöd

Sista ansökningsdatum: 2020-11-08
Referensnummer: 5754

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Rebecca Löfstrand, Kontaktperson Studentmedarbetare, 013-26 32 84, rebecca.lofstrand@linkoping.se

Kristina Eklöf, Verksamhetschef, 013-26 31 11, Christina.Eklof@linkoping.se

 

Ansök här! För dig med skyddad identitet

 

Om arbetsplatsen

Verksamheten Våld i nära relationer arbetar med stöd, behandling och information. Detta arbete görs enskilt och i grupp riktat till kvinnor och män som är utsatta för, eller utövar, våld i nära relationer. Vi arbetar även mot området gällande hedersrelaterat våld och förtryck. Stöd till barn som bevittnat våld i nära relationer är även något vi erbjuder.  

Verksamheten arbetar i alla faser av partnervåld och riktar sig direkt till våra besökare för bland annat praktiskt stöd, individuella samtal och uppföljning. Vi har tät samverkan med andra aktörer samt genomför utbildning och förmedlar information om partnervåld. 

Arbetsbeskrivning

Som studentmedarbetare erbjuds du en möjlighet att omsätta teoretiska kunskaper till praktik samt få värdefull arbetslivserfarenhet. Våra arbetsplatser får dessutom ta del av nya perspektiv och ny forskning genom din input. Du får en personlig handledare under tiden som studentmedarbetare och tillsammans upprättar vi en plan som utgår från dina förutsättningar och inte hindrar dig i dina studier.

Tillsammans med kompetenta och erfarna medarbetare får du hos oss en möjlighet att finnas i ett sammanhang där du kan utveckla alla sidor av din professionalitet. Du får även möjlighet till reflektion och eftertanke och kan att fördjupa dig inom särskilt område, om intresse finns.

Här får du möjlighet att göra skillnad!

Kvalifikationer

Linköpings kommun arbetar tillsammans med 13 andra kommuner och flera kommunala bolag i regionen gällande studentmedarbetare. Konceptet är en överenskommelse mellan samtliga kommuner och Linköpings universitet. För att kunna anställas som studentmedarbetare ska du påbörja ditt sista utbildningsår.

Vi söker dig som påbörjar termin sex på socionomprogrammet i januari 2021 och vi ser gärna att du har erfarenhet från det aktuella området via verksamhetsförlagd praktik eller liknande. Du är van att arbeta självständigt, är flexibel och samarbetar bra med andra. Du har en personlig mognad vilket visar sig då du är trygg, stabil och har god självinsikt.

Information om tjänsten

Tillträde: Januari/februari 2021

Anställningsform: Visstidsanställning studentmedarbetare 12 månader

Sysselsättningsgrad: 20-25%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5754

Dela detta jobb

Studentmedarbetare till Våld i nära relationer, Råd & Stöd

Linköpings kommun