halsojobb.se

Studentmedarbetare till Kvalitet och utveckling, Stab

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-08

Ansök nu

Studentmedarbetare till Kvalitet och utveckling, Stab

Sista ansökningsdatum: 2020-11-08
Referensnummer: 5764

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Dela annonsen via sociala medier:

   

Kontaktperson:

Rebecca Löfstrand, Kontaktperson Studentmedarbetare, 013- 26 32 84, rebecca.lofstrand@linkoping.se

Sofia Åström, Avdelningschef, 013-20 58 23, sofia.lindholm-astrom@linkoping.se

 

Om arbetsplatsen

På Social- och omsorgsförvaltningen gör du en samhällsinsats. Vi har ett viktigt uppdrag som ställer krav på professionalitet och vi hoppas skapa möjligheter för dig att utvecklas yrkesmässigt. 

Vi söker nu en studentmedarbetare till Kvalitet och utveckling, en del av det sektorsövergripande arbetet som tillhör Staben på Social- och omsorgsförvaltningen.

Hos oss arbetar utvecklingsledare, lokalsamordnare, MAS (Medicinskt ansvarig sjuksköterska), MAR (Medicinskt ansvarig för rehabilitering), hjälpmedelskonsulent, bidragsbrottshandläggare samt chef.

På Kvalitet och utveckling arbetar vi bland annat med att strukturera det förvaltningsövergripande kvalitetsarbetet. Vi identifierar och initierar utvecklingsarbete utifrån framtida utmaningar. Att samordna och stödja i verksamhetsutveckling, säkerställa arbetssätt som tar tillvara på digitaliseringens möjligheter ingår i vårt ansvarsområde. Vi omvärldsbevakar, levererar utbildningar efter behov samt säkerställer användandet av likvärdiga metoder och arbetssätt för analys, utredning, uppföljning, upphandling och utveckling. 

Vi söker även studentmedarbetare till avdelningarna Barn och unga, Vuxen samt Äldre, se separata annonser.  

Arbetsbeskrivning

Som studentmedarbetare erbjuds du en möjlighet att omsätta teoretiska kunskaper till praktik samt få värdefull arbetslivserfarenhet. Våra arbetsplatser får dessutom ta del av nya perspektiv och ny forskning genom din input. Du får en personlig handledare under tiden som studentmedarbetare och tillsammans upprättar vi en plan som utgår från dina förutsättningar och inte hindrar dig i dina studier. Som studentmedarbetare får du vara med i det dagliga arbetet inom Kvalitet och utveckling.

Kvalifikationer

Linköpings kommun arbetar tillsammans med 13 andra kommuner och flera kommunala bolag i regionen gällande studentmedarbetare. Konceptet är en överenskommelse mellan samtliga kommuner och Linköpings universitet. För att kunna anställas som studentmedarbetare ska du påbörja ditt sista utbildningsår. Nu söker vi dig som påbörjar termin sex på socionomprogrammet i januari 2021.

Du ska ha godkända betyg i socialrätt och förvaltningsrätt samt i utredning, handläggning och dokumentation i socialt arbete, professionalitet och etik, kunskapsutveckling och kvalitetsarbete samt organisation och ledning.

Har du erfarenhet av verksamhetsuppföljning, utredning och analysarbete, kvalitet och utveckling är det meriterande.

Du har förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang, skapar kontakter och underhåller relationer samt lyssnar, kommunicerar och löser svårigheter på ett konstruktivt sätt. Vidare har du välgrundade och tydliga värderingar och förmåga att tänka på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du har även förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över den personens känslor. Du lyssnar till olika behov och är lyhörd för andras idéer. Du är trygg och har god självinsikt samt förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har även förmåga att sätta dig in i ett strategiskt perspektiv utifrån förvaltningens behov.

Information om tjänsten

Tillträde: Januari/februari 2021

Anställningsform: Visstidsanställning, studentmedarbetare 12 månader

Sysselsättningsgrad: 20-25%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 5764

Dela detta jobb

Studentmedarbetare till Kvalitet och utveckling, Stab

Linköpings kommun