halsojobb.se

Strategisk bemanningsplanerare till ME Plastik- och kraniofacial kirurgi

Ansök nu

Strategisk bemanningsplanerare till ME Plastik- och kraniofacial kirurgi

Vi erbjuder
Vi söker en strategisk bemanningsplanerare/administrativt stöd till ME Plastik- och Kraniofacial kirurgi som är en medicinsk enhet inom Tema Akut och Reparativ Medicin.

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en spännande och omväxlande miljö. Välkommen med din ansökan om du vill vara med på vår spännande resa mot framtidens vårdadministration. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och personlig utveckling.

Om tjänsten
I tjänsten som strategisk bemanningsplanerare/administratör kommer du i samverkan med sektionschefer att ansvara för schemaläggning av verksamhetens kirurger och säkerställa att läkarbemanningen går hand i hand med den produktionsplan och de ekonomiska förutsättningar som verksamheten har att förhålla sig till.

Du säkerställer att schemaläggningen sker enligt gällande kollektivavtal och lokala överenskommelser och administrerar ledighetsansökningar och semesterönskemål.

Det kommer även förekomma andra administrativa uppdrag som kommer utformas beroende på bakgrund och kompetens hos den som erhåller tjänsten.

Vi söker
Vi söker dig som vill vara där allting händer!

Du är en självständig, problemlösande person med god social förmåga i kombination med hög integritet som tycker om att arbeta i en komplex miljö. Då arbetsuppgifterna är varierande är det nödvändigt att du snabbt kan prioritera och förstår vikten av att se både helhet och detaljer. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande.

Du är en van administratör med god strategisk och analytisk förmåga och behöver ha erfarenhet av att arbeta med bemanningsfrågor och schemaläggning/planering från exempelvis vård, logistik, ekonomi, kundtjänst eller liknande.

Som person är du driven, förtroendeingivande, arbetar självständigt och tycker om att axla ett stort ansvar även i situationer som kräver snabba beslut. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav

Relevant akademisk examen eller motsvarande lämplig utbildning och bakgrund för uppdraget.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med strategisk bemanningsplanering/schemaläggning.
Mycket goda kunskaper i Officepaketet så som Excel, Powerpoint, Word etc.
Goda färdigheter i kommunikation.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande
Tidigare arbete inom offentlig verksamhet och kunskap kring hälso- sjukvårdsområdet

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
3. Personligt brev (frivilligt)

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation).

Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnadsämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och vi är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU). 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter
Namn
SACO
Telefon
saco.karolinska.karolinska@sll.se

Namn
Vision
Telefon
vision.karolinska@sll.se

 

Dela detta jobb

Strategisk bemanningsplanerare till ME Plastik- och kraniofacial kirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset