halsojobb.se

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Duvhöksgränd 2 är en gruppbostad där de boende har egen lägenhet eller eget rum men har också tillgång till gemensamma utrymmen. De kan få service och omvårdnad dygnet runt. Här bor personer som har ett stort behov av omsorg och tillsyn större delen av dygnet.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.seARBETSUPPGIFTER
I början av 2020 öppnar vi ett nytt boende för fyra kunder i Enköping. Vi söker stödassistenter för att arbeta dag, kväll, natt eller sovande jour veckans alla dagar.

Som stödassistent arbetar du med att stötta kunden i sin dagliga livsföring och för att denne ska få rätt stöd till ett självständigt liv. Kundens vilja och behov styr dina dagliga arbetsuppgifter. Det kan innebära exempelvis att vara ett stöd vid kommunikation, fritidsaktiviteter samt personlig omvårdnad. I dina arbetsuppgifter ingår även att dokumentera, planera och utveckla arbetet utefter kundens genomförandeplan.

Du arbetar tillsammans med dina kollegor för ett respektfullt och individuellt anpassat bemötande i alla situationer. På arbetsplatsen har du ett stort ansvar och goda möjligheter till att kunna påverka.KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning och att du har erfarenhet eller utbildning runt autism.

Du behöver vara lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Det är viktigt att du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Du behöver ha en god förmåga att samarbeta bra med andra människor. Det är viktigt att du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du behöver kunna lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du behöver också kunna sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Du behöver ha förmåga att kunna anpassa dig till ändrade omständigheter. Att snabbt kunna ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du behöver kunna se möjligheterna i förändringar.ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Stödassistent till nytt boende

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-09

Ansök nu

Dela detta jobb