halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Socialförvaltningen, Funktionsstöd, Personlig assistans

Vi söker tre medarbetare till en individ som är beviljad insatser enligt LSS 24 timmar per dygn.

Arbetet utförs i individens hem (ordinärt boende).

Arbetsuppgifter

Personlig assistans är en insats enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).Som stödassistent är din arbetsuppgift att stärka individens möjligheter att leva ett självständigt liv och stödja och handleda individen i det dagliga livet, personlig omvårdnad och möjliggöra en stimulerande fritid.

Arbetstiden är förlagd till dagtid med helger samt jourtjänstgöring nattetid.

Kvalifikationer

Vi söker dig med omvårdnadsutbildning om minst 1350 timmar. Arbetet kräver att du är lyhörd, ansvarstagande och tydligt fokus på individen. Du ska vara bekväm med att arbeta med individer som är i behov av motivation, kontinuitet och struktur. Du bör som person vara lugn och tålmodig så att individen i lugn och ro får vara delaktig och utföra så mycket som är möjligt själv.

Behärska svenska språket i tal och skrift.

Provanställning kan förekomma.

Arbetsgivaren arbetar med löpande rekrytering.

Tillträde efter överenskommelse.

Vision och värdegrund
Olofströms kommun ska vara stolt och expansiv! År 2025 är vi 14 000 invånare. Utifrån denna vision utgår kommunfullmäktiges tre övergripande mål: - Nära till allt, Barnen i centrum och Jobb till 1000.

Som medarbetare hos oss är du en viktig resurs. Oavsett var du jobbar är du en representant för hela Olofströms kommun. Det är viktigt att du delar vår värdegrund och arbetar efter värdeorden: mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.

Jämställdhet och mångfald
Hos oss på Olofströms kommun är det din talang, ambition och kompetens som är avgörande. Vi är övertygade om att mångfald ger mervärde och eftersträvar att återspegla den mångfald som finns i samhället.

Ett hållbart arbetsliv
Olofströms kommun har ett hälsofrämjande förhållningssätt, det vill säga att vi lägger tyngdpunkten på möjligheterna, det friska och det som fungerar bra. Det hälsofrämjande förhållningssättet genomsyrar både ledarskap och medarbetarkap där arbetsklimatet uppmuntrar en kommunikation som är öppen och tydlig.

Övriga upplysningar
Olofströms kommun tillämpar drogtest innan beslut om nyanställning.

Ansökan
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Ansökan sker via länk på www.olofstrom.se/lediga-jobb. Bifoga CV och personligt brev.    

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt till dig som är försäljare
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Stödassistent

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Dela detta jobb