halsojobb.se

Stödassistent

Företag Ånge kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Stödassistent

Arbetsbeskrivning
Vill du vara en viktig pusselbit i en LSS verksamhet under utveckling? Brinner du för att ge stöd och service åt människor med behov av särskilda insatser?

Vi söker en ny medarbetare för en tjänst på 100% till Torpets gruppbostad i Fränsta som är ett gruppboende enligt LSS. Tjänsten innebär att du behöver vara flexibel att möta verksamhetens behov under dagar, kvällar, nätter och varannan helg. 

Vi ställer höga krav på kompetens och professionalitet i det pedagogiska omsorgsarbete vi utför. Yrket kräver att du är ansvarstagande, samt att du på ett ödmjukt sätt med brukarfokus kan skapa en god struktur och sammanhang för människorna vi arbetar för. Vidare är det viktigt att du är lyhörd, tydlig och att du pedagogiskt kan stimulera och motivera den enskilde i att utöka sina egna möjligheter till delaktighet i att skapa och upprätthålla ett självständigt liv. Personliga egenskaper såsom flexibilitet, förmågan till initiativ, problemlösning och ett öppet sinne är sådant vi förutsätter. Vi ser också att du har ett stort mått av självkännedom och förstår dina egna styrkor och utvecklingsområden i mötet med andra människor.

Kvalifikationer
- Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete eller pedagogiskt arbete, eller
- Vård och omsorgsprogrammet med specialisering inom programfördjupning funktionsnedsättning, eller
- Annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig 
Du ska ha erfarenhet och kunskap av LSS lagstiftningen och dess intentioner, samt erfarenhet av att arbeta med människor som omfattas av LSS och dess specifika behov av att få stöd av särskilda insatser.
Tjänsten kräver B-körkort.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare på heltid från och med 2019-05-01. 
Arbetet innebär schemalagd arbetstid fördelat på dag, kväll. Journätter och arbete varannan helg ingår. 

Så ansöker du:
Registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”. På www.ange.se/ledigajobb hittar du även mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.

Sista ansökningsdag 2019-03-11

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

Rekryterande chef

Monica Ivarsdotter

0691-250816

Dela detta jobb

Stödassistent

Ånge kommun