halsojobb.se

Steriltekniker till operation, Norrtälje sjukhus

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Steriltekniker till operation, Norrtälje sjukhus

Välkommen till ett bolag som är föregångare inom hälsa, vård och omsorg. Tycker du att säker operationsvård är lika viktigt som oss? Vi söker dig som med noggrannhet och tekniskt kunnande färdigställer samt funktionskontrollerar våra medicintekniska produkter.
 
Om oss

Vår operationsavdelning har en bred verksamhet med ortopedi, kirurgi, endoskopi och gynekologi. Vår verksamhet har även i uppdrag att serva externa kunder. På operation arbetar vi tillsammans i team och utför årligen ca 3400 kirurgiska ingrepp. Norrtälje sjukhus har förmånen att ha en gemensam enhet där medarbetare inom sterilverksamhet, operation och anestesin är anställda. Något som leder till gott samarbete och korta kommunikationsvägar.  
 
Du följer väl oss på Instagram? @sterilenheten 
 
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
 
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  
 
Om tjänsten

Som steriltekniker arbetar du med rengöring, desinfektion, funktionskontroll samt färdigställande av instrumentuppsättningar samt förrådshantering. Arbetet är tekniskt- och kvalitetskrävande. Vår verksamhet är under ständig utveckling för att hålla en hög och kvalitativ vård.  
 
Teamet arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete samt genomförande förbättringsåtgärder för verksamheten. Du arbetar 40 tim/vecka måndag-fredag med arbetstid förlagd 07.00-20.00 enligt individuell schemaplanering.  
 
Om dig
Vi söker dig som är utbildad steriltekniker och som har erfarenhet av att arbeta med sterilt gods. Du är en central länk i säker operationsverksamhet och behöver därför vara tekniskt kunnig och noggrann. Förändringar i planeringen är en del av akutsjukhusets verksamhet, det kräver att du kan hantera stressiga situationer och flexibelt prioritera arbetet tillsammans med teamet. Arbetsgruppen arbetar tillsammans med att lösa utmaningar där för är det av vikt att du kan arbeta både självständigt men också i dialog med dina kollegor. Datorstöd är en viktig del av arbetet och du känner dig bekväm med det. Erfarenhet av T-DOC är meriterande. Arbetet är fysiskt krävande och god fysik är en förutsättning för ett hållbart arbete hos oss. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Steriltekniker till operation, Norrtälje sjukhus

Tiohundra AB