halsojobb.se

OM UPPDRAGET

Är du steriltekniker och intresserad av att arbeta inom bemanning? Då har vi uppdraget för dig!

För en av våra kunders räkning söker vi nu dig som är en erfaren steriltekniker som är trygg i din arbetsroll. Du har lätt för att komma in i nya arbetsgrupper och trivs med att vara en del av ett team. Stämmer det här in på dig? Då ska du läsa vidare.

Uppdraget startar omgåendeoch sträcker sig året ut med stor chans till förlängning.
Vi kan stå för resor och boende vid behov!

Alla ansökningar och frågor behandlas endast via mail, vi underber osssökande som inte har erfarenhet av tjänst som steriltekniker!

DINA ARBETSUPPGIFTER

I sterilteknikers uppdrag ingår det att rengöra, desinficera operationsinstrument samtkontrollera och paketera medicins utrusning och gods.
Vi söker sjuksköterskor eller undersköterskor med erfarenhet avoperationsavdelning och som varit i kontakt med instrument.

DIN PROFIL
Sjuksköterska eller undersköterska med erfarenhet av att ha arbetet som steriltekniker
Du behärskar svenska väl i tal och skrift och är trygg i din yrkesroll

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information

Logo

Steriltekniker till avdelning i norra Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Utgår

2019-11-19

Ansök nu

Dela detta jobb