halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ST- läkare till vårdcentralen Aroma

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

ST- läkare till vårdcentralen Aroma

Vårdcentralen Aroma växer så det knakar och vi behöver fler ST-läkare. Vi har en stabil stab av erfarna specialistläkare i allmänmedicin som är fantastiska handledare. Vill du vara med i ett kompetent team som värdesätter arbetsglädje och som gillar att arbeta tillsammans med övriga professioner på vårdcentralen? Om du känner igen dig, sök tjänsten hos oss!
 

Om vårt ST-program

För att din ST-tjänstgöring ska bli framgångsrik erbjuder vi:

- Stabil läkarbemanning sedan många år med fast anställda allmänspecialister

- Tjänstgöringen följer det ST-koncept som används i primärvården i Region Jönköpings län, vilket följer SFAM’s målbeskrivning

- Stor möjlighet att tillsammans med din handledare påverka innehållet i din ST-tjänstgöring

- Konkurrenskraftig ST-lön

Vi erbjuder dig

Din ST-tjänstgöring blir varierad och innehållsrik och följer målbeskrivningen ovan. Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Hos oss får du möjlighet till ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor med hög kompetens i en trivsam och nyrenoverad miljö. Du har goda möjligheter att anpassa dina arbetstider och själv lägga upp ditt arbete. Vår syn på vårdcentralen Aroma präglas av prestigelöst och nära samarbete mellan alla professioner med korta beslutsvägar. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje! 

Kvalifikationer
Vi söker dig med svensk legitimation som läkare. Som person hoppas vi att du är kommunikativ, pedagogisk och samarbetsvillig. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
 

Mer om tjänsten
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på vårdcentralen Aroma i Vetlanda. Urval och intervjuer sker löpande.

Vid eventuella frågor kontakta verksamhetsschef Linda Jansson på telefon: 010-243 27 02 eller

079-0060 490.

Om vårdcentralen
Vårdcentralen Aromas mål är att vara en arbetsplats som främjar en god arbetsmiljö och värnar om ett gott bemötande och tillhandahålla vård med hög kompetens, kvalitet och kontinuitet. Allas delaktighet och inflytande på arbetsplatsen är högt prioriterat. Av största vikt är ett lokalt ledarskap med korta beslutsvägar och lyhördhet för personalens synpunkter och önskemål.
Vårdcentralen Aroma är en privat driven vårdcentral som startades av vårdpersonalen vid vårdvalets införande i Region Jönköping år 2010. Vårdcentralen är sedan årsskiftet 2018/2019 en del av Prima Vård.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

ST- läkare till vårdcentralen Aroma

Prima Vård AB