halsojobb.se

ST-läkare till Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken

Ort
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

ST-läkare till Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken

Vi söker ST-läkare i Rehabiliteringsmedicin till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm med verksamhet på Danderyds Sjukhus och Karolinska sjukhuset i Huddinge.

Till Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm kommer patienter som är 18 år och äldre för rehabilitering efter hjärnskada, långvarig icke malign smärta eller resttillstånd efter polio och andra neuromuskulära sjukdomar. Här finns också regionens sjukhusanknutna mottagning för habiliteringsinsatser till vuxna med medfödda funktionshinder eller utvecklingsstörning. På klinikens tonusmottagning ges spasticitetsreducerande behandling med botolinumtoxin samt intratekal baklofenm. Kliniken är Sveriges största inom rehabiliteringsmedicin och har regionsövergripande uppdrag för patienter i Stockholms Region. Kliniken är SPUR-granskad med mycket gott resultat.

Vi söker nu dig som har intresse i att specialisera dig inom rehabiliteringsmedicin till vår engagerade och kompetenta ST-läkargrupp.

Vi arbetar i interdisciplinära team och har ett holistiskt perspektiv med målsättning att förbättra funktionsförmåga och livskvalité för personer med förvärvad funktionsnedsättning.

Du får handledning av specialist inom Rehabiliteringsmedicin. Goda forskningsmöjligheter med många spännande projekt finns på kliniken.

Arbetsuppgifter:

Arbetet innefattar teambaserad högspecialiserad rehabilitering i slutenvård, öppenvård, dagvård på klinikens olika enheter. Mottagningsverksamhet och beredskapsjourer ingår. Arbetet sker under handledning. Externa placeringar ingår. Din utbildningsplan upprättas tillsammans med verksamhetschef/ST-chef, huvudhandledare och studierektor. I denna kommer att närmare specificeras tex vilka placeringar och kurser som skall ingå.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad läkare (svensk läkarlegitimation)

Forskningserfarenhet är meriterande.

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, flexibiltet samt att du har och har god kommunikativ förmåga. Du ska trivas med att arbeta i team.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Komplettera din ansökan med:

-Legitimationsbevis läkare

-Bevis på läkarexamen

Dela detta jobb

ST-läkare till Rehabiliteringsmedicinska universitetskliniken

Danderyds Sjukhus AB