halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ST-läkare till Kristianstadkliniken

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

ST-läkare till Kristianstadkliniken

Kristianstadkliniken växer så det knakar och vi söker fler ST-läkare. Vi har en stabil stab av erfarna specialistläkare som är fantastiska handledare. Vill du vara med och arbete tillsammans med oss på vår fina vårdcentral Kristianstadkliniken? Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje! Hör av dig för ett möte så berättar vi mer!

Om vårt ST-program:
För att din ST-tjänstgöring ska bli framgångsrik erbjuder vi:
- Stabil läkarbemanning sedan många år med fast anställda allmänspecialister
- Generöst tilltagen handledartid
- Goda kontakter med studierektor
- Stor möjlighet att tillsammans med din handledare påverka innehållet i din ST-tjänstgöring
- Goda kontakter med de olika klinikerna vilket underlättar vid valet av randning
- Konkurrenskraftig ST-lön

Vi erbjuder dig:
Din ST-tjänstgöring blir varierad och innehållsrik och följer målbeskrivningens krav. Primärvården erbjuder vård i livets olika skeden och har fokus på bemötande, tillgänglighet och kvalité. Ett spännande val för ett meningsfullt arbete!

Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Du kommer att mötas av engagerade kollegor med hög teamkänsla. Vi har även en fast läkarstab. Vår arbetsmiljö är härlig med ljusa, fräscha och fina lokaler. Till oss kommer man lätt med allmänna kommunikationer och vi har även gratis parkeringsmöjlighet.

Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje!

Kvalifikationer:
Vi söker dig med svensk legitimation som läkare. Som person hoppas vi att du är kommunikativ, pedagogisk och samarbetsvillig. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om tjänsten:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras med rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på Kristianstadkliniken. Urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef, Annelie Olsson, annelie.olsson@primavard.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårdcentralen:
Kristianstadkliniken slog upp portarna den 4 september 1994 på Östra Boulevarden 56. Idag finns vi på Döbelnsgatan 9 på tre våningsplan. Sedan den 1 maj 2009 är vi en del av Hälsovalet och har i dagsläget över 13 500 listade patienter.
 
Från den 1 april 2014 drivs kliniken av allmänspecialisterna Björn Nilsson, Dick Larsson, Kristian Ståhlberg, Martin Dahlerus och Mia Settergren Hammer. Lideta Hälsovård är from den 1 januari 2021 delägare i Kristianstadkliniken.
 
Vi på Kristianstadkliniken har som mål att genom ett professionellt bemötande erbjuda vård av högsta kvalitet. Vi arbetar för en bättre hälsa och värnar om en miljömässigt hållbar utveckling.
 
Hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Skåne har utsett Kristianstadkliniken till Skånes bästa vårdcentral 2021. Genom en hög andel listade till fast läkarkontakt, goda resultat när det gäller nationella patientenkäten samt ett arbetssätt med fokus på kvalitet har vårdcentralen tagit hem årets pris.
 
För mer information om oss besök gärna vår hemsida: https://kristianstadkliniken.se

Dela detta jobb

ST-läkare till Kristianstadkliniken

Prima Vård AB