halsojobb.se

ST-läkare till Anestesi- och Intensivvård, Sundsvall

Ort
Utgår

2020-10-31

Ansök nu

ST-läkare till Anestesi- och Intensivvård, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.
Operationsavdelningen i Sundsvall ger anestesi och operationssjukvård till barn och vuxna. Varje år utförs drygt 9 000 operationer och anestesier inför undersökningar och procedurer i en nybyggd operationsavdelning. Intensivvårdsavdelningen har drygt 600 patienter/år och innebär både allmän multidisciplinär, mångfacetterad vård i en teknikintensiv miljö till både vuxna och barn.

Arbetsuppgifter

Anestesikliniken vid länssjukhuset i Sundsvall erbjuder en tjänst för specialistutbildning i anestesi- och intensivvård. Kvälls- och nattjourstjänstgöring ingår i arbetsuppgifterna. Tjänstgöringen inleds med sex månaders vikariat, som om tjänstgöringen förlängs inräknas i tillsvidare specialisttjänstgöring. Tjänstgöringens innehåll och längd planeras utifrån Socialstyrelsens föreskrifter, läkarens specialiseringstjänstgöring och i samråd med handledare, studierektor och verksamhetschef. ST-läkaren deltar i jourarbete. Möjlighet till forskning finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, vi ser att du arbetar bra med andra människor och har god förmåga till multidisciplinärt teamarbete. Viktigt är att du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vidare planerar, organiserar och prioriterar du arbetet effektivt samt sätter upp och håller tidsramar.

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta våra kontaktpersoner för rekryteringen.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-10-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Per Eriksson

Enhetschef

Telefon: +4660181103

E-post: per.eriksson@lvn.se

Johan Palmcrantz

Sveriges Läkarförbund

Telefon: +4660145241

E-post: johan.palmcrantz@rvn.se

Dela detta jobb

ST-läkare till Anestesi- och Intensivvård, Sundsvall

Region Västernorrland