halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Sjukvårdsorganisationen är överblickbar och vi har ett nära samarbete inom organisationen och med andra aktörer i samhället. Medarbetarna har en bred kompetens och beslutsvägarna är korta. Primärvården i egenregi står för c:a 67% av alla listade patienter på Gotland. Primärvården på Gotland befinner sig som riket i övrigt i en utvecklingsfas enligt effektiv vård i nära samverkan med slutenvård och hemsjukvård. 
Gotland är en bra och trygg plats att bo på. Här finns goda möjligheter att kombinera arbetslivet med familj och fritid.

Arbetsuppgifter

Region Gotland söker nu ST-läkare till alla vårdcentralerna i egen regi. Tillsammans med handledare och andra utbildningsläkare har du stort inflytande över hur verksamheten formas. Vi strävar efter en effektiv struktur där vi tar hand om våra patienter utifrån medicinska prioriteringar. I rollen som ST-läkare kommer du tillsammans med andra ST-läkare att ingå i ett team där ni utbyter kunskaper och erfarenheter utifrån varierande utbildningsnivå tillsammans med er handledare. Du kommer även att ansvara för en anpassad patientlista, beroende på hur långt du har kommit i din utbildning. Det finns fyra vårdcentraler en i Hemse, en i Slite och två i Visby (Visby norr och Wisby söder). Hemse och Slite vårdcentraler är glesbygdsvårdcentraler där du har en unik möjlighet att kombinera mottagningsarbete med akutfall. Vårdcentralerna Visby Norr, Wisby söder och Hemse är utbildningsvårdcentraler. Målet med utbildningsvårdcentral är att regionens samtliga vårdcentraler genom våra ST-läkare och handledare ska bygga en stark och välbemannad primärvård. Här finns möjlighet till kompetensutveckling som tar hänsyn både till individuella och till verksamhetens behov. Framåtanda, arbetsglädje och verksamhetsutveckling präglar vårdcentralerna. 
Vårdcentralen i Hemse har erhållit pris för sin handledning av AT- och ST-läkare. På Gotland har vi ett nära samarbete med sjukhusets specialistenheter och ST-läkarna har ett väl utbyggt kollegialt forum för gemensam utbildning och utveckling och träffas regelbundet. ST i allmänmedicin har genomgått SPUR- inspektion.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad läkare och intresserad av ST i allmänmedicin. Ansvarskänsla, ett aktivt kunskapssökande samt intresse för att arbeta i team med andra specialister och yrkesgrupper är viktiga grundförutsättningar för arbetet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Körkort är ett krav då det ingår jourverksamhet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Nicme Ilia
Enhetschef Wisby söder
0498-203680, 073-765 87 82
Therese Pettersson
Enhetschef Visby norr
0498-268754, 070-788 80 44
Anna Gradelius
Enhetschef Slite
0498-268511, 073-765 89 42
Andrea Tyburski
Facklig representant, GLF
0498-268532
Logga

ST-läkare primärvården

Företag Region Gotland
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb