halsojobb.se

-->

ST-läkare Ortopedi

Ansök nu

ST-läkare Ortopedi

 

Vi erbjuder
Vi genomgår en omvälvande förändringsresa och ambitionen är hög. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning. Vi arbetar i en tematisk organisation, där vi bygger verksamheten utifrån våra patienter och arbetar i interprofessionella och interdisciplinära team runt varje patientgrupp.

Ortopedi vid Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder både specialiserad och högspecialiserad ortopedisk sjukvård i Huddinge och Solna. Bland klinikens profilområden kan nämnas tumörortopedi, ryggkirurgi, traumakirurgi, deformiteter, revisionsplastiker.

Vi söker nu en ST-läkare inom ortopedi.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är tjänstgöring på operation, mottagning, och avdelning inklusive jourtjänstgöring. ST-utbildningen kommer att omfatta tjänstgöring i både Solna och Huddinge. En del av ST-utbildningen (så kallad sidoutbildning) är förlagd utanför Karolinska Universitetssjukhuset.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Grundinställning, heltid, 40:00 timmar/vecka.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi söker
Dig som har intresse för forskning och utvecklingsarbete. Intresse av att delta i utbildning av studenter. God samarbetsförmåga är av mycket stor vikt.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare. Svenska motsvarande minst nivå C1.

Meriterande: Erfarenhet inom ortopedisk verksamhet, utbildning och forskning.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

ST-läkare Ortopedi

Karolinska Universitetssjukhuset