halsojobb.se

-->

ST-läkare inom Radiologi

Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-07

Ansök nu

ST-läkare inom Radiologi

Vi erbjuder 
Som universitetssjukhus kan vi erbjuda en radiologisk kompetensutveckling från basal till högspecialiserad universitetsnivå. Vi har nära anknytning till Karolinska Institutet vilket gör att forskning, undervisning och utbildning blir en naturlig del i vår verksamhet.

Vi jobbar i nya lokaler med modern teknik och har nära samarbeten med kliniska specialiteter vilket ger vår gemensamma arbetsplats bra förutsättningar för innovation och utveckling.

Om tjänsten
Som ST-läkare kommer du att ha din hemvist antingen på Huddinge eller Solna. Din tjänstgöring kommer dock att vara fördelad på bägge sjukhusen, men med övervikt för det ena sjukhuset. Vi strävar efter blockplaceringar inom Bild och Funktions olika medicinska enheter. Jourtjänstgöring ingår som en naturlig del i utbildningen.

För att tillgodose specialitetens delmål finns möjlighet till sidoutbildning utanför Karolinska Universitetssjukhuset. Förutom den svenska målbeskrivningen följer vår utbildning även den europeiska målbeskrivningen för Radiologi. Efter avslutad utbildning har vi som mål att Du genomför den europeiska examen (European Diploma in Radiology).

Vi söker dig som har:

  • ett genuint intresse för radiologi

  • har god samarbets- och kommunikationsförmåga

  • intresse för undervisning och klinisk handledning av olika yrkeskategorier

  • är intresserad av att bidra till att utveckla framtidens radiologi

Kvalifikationer 
Krav:
- Legitimerad läkare med svensk legitimation.
- Flytande svenska i tal och skrift. Kravet på kunskaper i svenska språket är Svenska C1 enligt EU:s nivåskala.

Meriterande:
- Erfarenhet av vetenskapligt arbete och undervisning
- Erfarenhet av radiologi och radiologisk jourverksamhet
- Intresse för muskuloskeletal-, thorax- eller barnradiologi

Om rekryteringsprocessen
Vi kommer att ha ett löpande urval under hela ansökningstiden. Detta innebär att vi löpande kan kalla till en första intervju såväl före som efter sista ansökningsdag.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
3. Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Bild och Funktion arbetar sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom radiologi, fysiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet. Genom att använda den senaste och mest högteknologiska radiologiska utrusningen har vi möjlighet att erbjuda våra remittenter högspecialiserad röntgendiagnostik som gynnar våra patientgrupper. Vi är cirka 900 medarbetare fördelade på sju medicinska enheter i Solna och Huddinge. Hos oss möter du bland annat radiologer, röntgensköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker som tillsammans bildar ett högkompetent team med patienten i fokus. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/


Dela detta jobb

ST-läkare inom Radiologi

Karolinska Universitetssjukhuset