halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Psykiatriska kliniken på Gotland, som ingår i Hälso- och sjukvårdsförvaltningen Region Gotland, är belägen i Visby men har hela ön som sitt upptagningsområde. Upptagningsområdet är alltså, både till ytan och till invånarantalet, relativt litet men samtidigt medför ö-läget att kliniken måste kunna erbjuda en bredd vad gäller såväl kompetens som utbud. Kliniken tillhandahåller psykiatrisk heldygnsvård, vuxenpsykiatrisk öppenvård, medicinsk beroendevård samt barn- och ungdomspsykiatrisk vård och har sammantaget cirka 120 medarbetare.

För närvarande har vi fyra ST-läkare på kliniken, varav en snart är färdig specialist. Vi har nu plats för flera utbildningsläkare och vi hoppas att du vill utvecklas tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter

Som ST-läkare på barn- och ungdomspsykiatrin i Visby kommer du att under handledning av specialistläkare utbildas till specialist i barn- och ungdomspsykiatri. Du kommer att ingå i vuxenpsykiatrins beredskapsjour vissa kvällar, nätter och helger.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av arbete inom psykiatri är meriterande liksom intresse för utvecklingsarbete.

Du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete. Vi strävar efter att arbeta på ett personcentrerat vis där du förväntas kunna inta patientens fokus. Som person har du gott omdöme och mycket god samarbetsförmåga. Du ska fungera väl även i stressade situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Maria Notlind
Specialistläkare, specialitetsföreträdare BUP
0498-268406, 0704-477615

Marie Härlin
Verksamhetsområdeschef
0704476902

Tobias Appelgren
Facklig representant, ST-läkare i allmänpsykiatri

Logga

ST-läkare barn- och ungdomspsykiatri

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Dela detta jobb