halsojobb.se

-->

ST-chef till Perioperativ medicin och intensivvård

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

ST-chef till Perioperativ medicin och intensivvård

 

Vi erbjuder  
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att ingå i en av landets mest dynamiska, entusiastiska och utvecklande ST-organisationer. Du kommer att samarbeta med Perioperativ Medicin och Intensivvårds (PMI) övriga ST-chefer, ST-studierektorer, utbildningschefer läkare respektive omvårdnad. Du kommer att få kontinuerlig kompetensutveckling inom såväl klinik, utbildning som forskning.  

Om tjänsten
Du kommer att vara förstalinjechef för cirka 25 ST-läkare, vikarierande underläkare och randande ST-läkare, ingå i ST-ledningsgrupp och ha utbildningschef läkare som närmsta chef. Som ST-chef ingår du i PMI:s nätverk av sektionschefer där den kliniska verksamheten planeras. 

I chefskapet ingår bland annat ansvar för planering av ST-utbildningen, löne- och utvecklingssamtal samt arbetsmiljö. Du har, tillsammans med övriga ST-chefer, ansvar för att rekrytera och anställa ST-läkare och underläkare och för att utveckla utbildningen i anestesi och intensivvård till en ledande nationell och internationell nivå. 

Vi söker 
Vi söker dig som är specialistkompetent läkare i anestesi och intensivvård och har goda ledaregenskaper. Som ledare förväntas du vara ett föredöme, visa personlig omtanke och motivera och inspirera dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen. Du är trygg, tydlig, tillgänglig och lyhörd. Andra värdefulla egenskaper för uppdraget är flexibilitet, nytänkande, entusiasm och energi. 

Självklart delar du våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet  - Helhetssyn och vår vision Patienten först  - tillsammans skapar vi den bästa vården. 

Kvalifikationer 
Krav: specialistkompetent läkare i anestesi och intensivvård                                                    
Meriterande: Dokumenterad erfarenhet av forskning, utbildning och ledarskap 
 
Varmt välkommen att söka!

Ansökan 
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

ST-chef till Perioperativ medicin och intensivvård

Karolinska Universitetssjukhuset