halsojobb.se

ST-chef till Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-12

Ansök nu

ST-chef till Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård? Vi arbetar på Karolinska enligt våra värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn och självklart ska du som chef och medarbetare dela dessa värderingar. Vårt förhållningssätt till våra kollegor är att ”Tillsammans är vi Karolinska” vilket innebär att vi har ett gemensamt ansvar för att alla verksamheter inom sjukhuset ska lyckas.

Om tjänsten

Rollen som ST-chef och innebär att du leder och planerar arbetet för cirka 20 ST-läkare. Du kommer att vara lönesättande chef för samtliga av dom och du kommer även att vara rekryterande chef när nya tillsättningar ska ske.  Du kommer att ha din huvudplacering i Huddinge, men vi har ST-läkare som jobbar på våra verksamheter i Huddinge, Solna och Rosenlund och du kommer att ansvara för samtliga siter.

I rollen ingår nära samarbete med Studierektor. 

Tjänsten som ST-chef omfattar 20% medan resterande tjänst är kliniskt tjänstgöring.

Som ST-chef  har du det övergripande ansvaret för att lägga budget för verksamheten samt, i samråd med sektionschefer, lägga en produktionsplan och följa upp dessa. Samt:

◾ att ha ett nära samarbete med omvårdnadsorganisation och andra

patientflödeschefer för att optimera flödena

◾ att organisera och använda resurserna på ett effektivt sätt inom hela verksamheten

◾ att medarbetarna inom patientflödet får de förutsättningar som krävs för att driva

arbetet och prioritera resurser där så krävs

◾ att utveckla det integrerade vård-/Forskning och Utbildnings-uppdraget för ST-gruppen

◾ att säkra ST-utbildningens kvalitet i nära samarbete med ST-studierektorn

 

Du rapporterar direkt till verksamhetschefen och har medarbetaransvar för medarbetare som är anställda i flödet.

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

 

Vi söker

Du är en handlingskraftig, driven ledare och är lyhörd för patientgruppernas behov. Rollen förutsätter erfarenhet från kliniskt arbete och att du har en förmåga att se

helheten. Du är en inspirerande och duktig ledare som har erfarenhet av praktiskt förbättringsarbete och projektarbete i team. Du förväntas vara ett föredöme, visar personlig omtanke och motiverar och inspirerar dina medarbetare att utvecklas i sin yrkesroll och i organisationen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Specialistläkare inom ÖNH och som har mycket god akademisk kompetens, och erfarenhet av forskning och undervisning. Vi ser gärna att du är disputerad, om du inte redan är det ser vi att du har en pågående forskning med en planerad disputation inom närmaste åren.

Du har en djup specialistkompetens för relevanta kunskapsområden och arbetar aktivt i det kliniska arbetet.

Tema Akut och reparativ medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron-näsa-hals och hörsel och balans, samt Transplantation), två omvårdnadsområden (Solna respektive Huddinge) samt en vårdadministrativ enhet. Vårt arbete inom forskning och utbildning innefattar både medicinska och omvårdnads ämnen och sker i samarbete med Karolinska Institutet och andra utomstående aktörer. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten. Tema ARM är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning (VFU).

 

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och både bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. Urvalsprocessen påbörjas först efter att testerna är genomförda.

 

Din ansökan inte är komplett förrän du genomfört testerna.

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per

brev eller e-post beaktas inte.

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. Personligt brev

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter,

administrativa meriter samt övriga meriter)

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)

- Yrkeslegitimation

- Bevis om specialistkompetens

- Bevis om medicine doktorsexamen

- Bevis om docentur

- Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer

4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

ST-chef till Medicinsk enhet Öron näsa hals Hörsel och balans

Karolinska Universitetssjukhuset