halsojobb.se

-->

Specialistutbildning för sjuksköterskor till Strålbehandlingen

Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-17

Ansök nu

Specialistutbildning för sjuksköterskor till Strålbehandlingen

Vi erbjuder
För att säkra strålbehandlingens kompetensförsörjning inom region Stockholm rekryterar vi regelbundet. Genom detta försöker vi uppnå en jämn och god bemanning i vår verksamhet.

Vi söker nu sjuksköterska eller röntgensjuksköterska som vill vidareutbilda sig till specialistsjuksköterska inom strålbehandling och arbeta med högspecialiserad onkologi på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna.

Hos oss tillhör du en kompetent arbetsgrupp bestående av specialistsjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och onkologer. Här arbetar vi med många olika behandlingstekniker både inom extern Strålbehandling och Brachybehandling. Vi utför behandlingar på alla cancerdiagnoser och även vissa övriga diagnoser.

Som anställd hos oss kan vi erbjuda dig:

  • Flexibla arbetstider

  • Möjlighet till rotationstjänster inom ME Strålbehandling

  • Arbete på en högspecialiserad Strålbehandlingsavdelning som kontinuerligt bedriver forskning och utveckling

  • Möjlighet att delta i och driva utvecklingsprojekt

Om oss  
Strålbehandlingen är en del av Karolinska CCC, Comprehensive Cancer Centre. Cancersjukvården inom Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet är sedan 25 mars 2020 ett ackrediterat Comprehensive Cancer Centre av OECI, Organization of European Cancer Institutes. 

Vi finns på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Här har vi toppmodern utrustning som omfattar åtta acceleratorer, en stor brachyavdelning samt den förberedande verksamheten med fixationslab, datortomografer, magnetkameror och dosplanering. Vi har en stor grupp dosplanerare som gör dosplaner för fotoner, protoner och brachy.

Verksamheten har cirka 100 medarbetare vilket gör oss till en av Sveriges största strålbehandlingsavdelningar. 

Om utbildningen
För att arbeta med strålbehandling krävs en specialistutbildning. Utbildningen bedrivs i samarbete med Lunds Universitet och lön utgår under utbildningen.

Kurspaketet innehåller kurserna Allmän onkologi 7,5 hp, Organspecifik onkologi 7,5 hp, Omvårdnad vid strålbehandling 15 hp och verksamhetsförlagd utbildning i strålbehandling 15 hp.

Läs mer om utbildningen

Om tjänsten
Här arbetar du med att ge strålbehandling och onkologisk omvårdnad utifrån patientens specifika behov. I omvårdnadsarbetet ingår omhändertagande av symtom och biverkningar från sjukdom och behandling, patientinformation samt koordinering av patientens vård under pågående behandling.

Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. 

Vi söker dig som 

  • Tar eget ansvar för ditt arbete och gör det som krävs för ett bra slutresultat.

  • Är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

  • Gör korrekta prioriteringar. Du visar gott omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

  • Har lätt för att sätta dig in i andras situation. Du lyssnar, förstår och visar hänsyn.

  • Arbetar enligt yrkesetiska koder och skapar delaktighet och samsyn i vårdmötet. Du visar respekt för patienten, ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer 
Krav: Leg. Sjuksköterska eller Leg. Röntgensjuksköterska

Intervjuer kommer att ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.

Inom Tema Cancer utreds, behandlas och vårdas patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt patienter som inte har cancer, det vill säga godartade tillstånd, bland annat inom urologi, endokrinologi, hematologi och koagulation.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman och har ca 2000 medarbetare. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/


Dela detta jobb

Specialistutbildning för sjuksköterskor till Strålbehandlingen

Karolinska Universitetssjukhuset