halsojobb.se

Specialisttandläkare i Endodenti till Sickla Curanten

Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Specialisttandläkare i Endodenti till Sickla Curanten

Beskrivning av tjänsten
Nu söker vi en specialist i endodenti till vår nybyggda klinik i Sickla Curaten. Vi söker dig som är legitimerade specialisttandläkare och som har ett stort engagemang samt intresse för kvalitetsinriktad tandvård.

Som endodontist hos oss kommer du vara en del av ett vårdteam som brinner för att erbjuda våra patienter bästa möjliga kvalité och service. Vi arbetar med att ständigt utveckla och förbättra våra arbetssätt och som medarbetare förväntas du vara en stor del i detta där du även har möjlighet att påverka vår företagskultur. Vi arbetar på en specialistklinik med många olika specialiteter och ett tandtekniskt laboratorium under samma tak och strävar efter ett gott samarbete inom och mellan de olika specialiteterna där vi håller regelbundna terapimöten och informationsutbyten.

KVALIFIKATIONER

Kompetens
Du är legitimerad Specialisttandläkare i endodenti. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor viktigt vid personliga egenskaper i våra rekryteringar. För att trivas hos oss bör du vara en social och ödmjuk person som sätter patientens behov i centrum. Vi har ett tätt samarbete i våra team där vi värdesätter prestigelöshet och samarbetar över ämnesgränser. Du håller en hög odontologisk kvalitet i ditt arbete och ser positivt på utveckling och förändring. Du stimuleras av den kliniska vardagen och gillar utmaningar och delar gärna med dig av dina erfarenheter för att utveckla verksamheten.

Arbetsvillkor:

  • Tillsvidareanställning

  • Heltid eller deltid enligt överenskommelse

  • Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse

Är du intresserad av hur det är att arbeta på GHP Specialisttandläkarna Nacka är du välkommen att ta kontakt med klinikchef, Pär Almqvist par.almqvist@specialisttandlakarna.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 30:e juni 2021.

Om oss
GHP Specialisttandläkarna Nacka är en av tre specialisttandvårdskliniker inom GHP Specialisttandläkarna som bedriver specialisttandvård i Stockholm, Nacka och Norrköping. Vi är 50 personer på kliniken och har specialister inom oral protetik, käkkirurgi, bettfysiologi, parodontologi, endodonti och radiologi.

Vid årsskiftet öppnade vi dörrarna till vår nybyggda klinik som ligger i Sickla Curanten. Vi delar lokaler med vårt eget tandtekniska laboratorium.

Dela detta jobb

Specialisttandläkare i Endodenti till Sickla Curanten

GHP Specialty Care AB