halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistsjuksköterska till Huvud - Halsoperation i Solna

Ort
Utgår

2022-10-04

Ansök nu

Specialistsjuksköterska till Huvud - Halsoperation i Solna

Är du utbildad operationssjuksköterska som vill lära dig allt inom huvud- halskirurgi? Då är du den vi söker till Huvud Halsoperation i Solna!

Vi erbjuder

  • Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant.

  • En arbetsplats med delaktigt och närvarande ledarskap - här blir du en del av ett inkluderande och omtänksamt team.

  • Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov.

  • Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege. Därtill finns möjlighet att forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska.

  • Ett nära samarbete mellan de andra operationsenheterna gör att du erbjuds att få rotera och se de olika operationerna som bedrivs på NKS.

Är du intresserad av att söka men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.

Självklart får du som anställd ta del av våra förmåner.

Om tjänsten

På Huvud Halsoperation bedriver vi högspecialiserad kirurgi inom området huvud-hals cancer, där Karolinska är ensam utförare i Region Stockholm. Vi har precis gjort ett namnbyte från Öron Näsa Hals (ÖNH) till Huvud Halsoperation (H&H op). Vi har fyra olika patientflöden som passerar varje dag. Vi utför tumörkirurgi och lambåoperationer i samarbete mellan olika specialiteter - plastikkirurger, ÖNH-kirurger samt käkkirurger. Vi arbetar dessutom med elektiv kirurgi inom områdena kranio/ortognat, plastik, endokrin och akut reparativ medicin. Vi utför avancerad skallbaskirurgi och ansiktstrauman, samt mindre ingrepp som utförs i dagkirurgi.

I egenskap som operationssjuksköterska arbetar du inne på operationssal i ett samarbete med undersköterska, anestesisjuksköterska, anestesiolog och kirurg. Detta varieras med att vara placerad i korridoren, för att då fungera som resurs till operationssalarna och ta hand om förråd samt olika förbättringsarbeten. Vårt motto är att ge varierade arbetsuppgifter för en balanserad arbetsmiljö.

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, med kvällstur 10–19 en gång i veckan. Ett senare pass mellan 13:30-22:00 som infaller 1-2 gånger på en 10 veckors schemaperiod. Fredagar slutar vi senast klockan 15:00. Vi tillämpar individuellt schema där den enskilda lägger sina önskemål, för att sen anpassa dessa till verksamheten tillsammans med de andra medarbetarna.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • har mod att agera efter din egen övertygelse.

  • är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du har förmåga att behålla ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker även under press.

  • ofta kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

  • arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande och förändrar din inriktning när målen ändrar sig.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård.

Om rekryteringsprocessen

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna. Du finner mer om oss här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/Funktion-Perioperativ-Medicin-och-Intensivvard/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska till Huvud - Halsoperation i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset