halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistsjuksköterska/ sjuksköterska till Barnonkologen, Solna

Ansök nu

Specialistsjuksköterska/ sjuksköterska till Barnonkologen, Solna

Är du sjuksköterska/specialistsjuksköterska och vill utvecklas i en härlig och stimulerande miljö? Vi ska nu utöka våra vårdplatser på barnonkologen därför behöver vi bli fler sjuksköterskekollegor till vårt fantastiska team. Vi söker dig som vill arbeta på vår dagvård eller slutenvård. På vår slutenvård finns möjlighet till treskift, tvåskift eller enbart natt.

Vi erbjuder

  • Högteknologiskt avancerade arbetsuppgifter där forskning alltid är i framkant

  • Ett arbete där alla i teamet jobbar professionellt för att stötta och stärka det sjuka barnet/ungdomen samt deras anhöriga genom hela sin behandling och även efteråt

  • Individuell introduktion med utgångspunkt i dina tidigare erfarenheter

  • Stor möjlighet till individuell utveckling

Hos oss får du arbeta i ett härligt team, där vi vårdar patienter med komplexa tumör- och blodsjukdomar med mer eller mindre stort omvårdnadsbehov. Vi vårdar barn i åldrarna 0-18 år och vi jobbar alltid åldersanpassat utifrån ett barnrättstänk för att ge den bästa vården för varje enskilt barn.

Hos oss finns en bred erfarenhet och kompetens inom barnonkologisk omvårdnad.

Om tjänsten

Som sjuksköterska på barnonkologen arbetar du tillsammans med vårdteamet, bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinare, nära det sjuka barnet och dess familj. Du har högspecialiserade arbetsuppgifter i form av avancerad läkemedelshantering (till exempel cytostatika), tumöroperationer pre- och postoperativt, provtagning, handhavande av centrala infarter samt undervisning och förberedelser av barn och familjer. I rollen som sjuksköterska är du också ett stöd för barn och anhöriga i kris.

Vi rekryterar nu nya medarbetare både till vår dagvård och slutenvård. Placering beslutas utifrån tidigare kunskaper/erfarenheter och intresse.

Vi söker

Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med sjuka barn och deras familjer. Du har en empatisk förmåga och personlig mognad för att möta barn som nyligen har fått en cancerdiagnos, svårt sjuka patienter och oroliga närstående.

Du vill ha ett arbete där du får arbeta självständigt, ta eget ansvar, där god kommunikation och samarbetsförmåga med familjer, barn och andra yrkesgrupper är utomordentligt viktigt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation

Meriterande: 

  • Specialistutbildning inom barn och ungdom

  • Kursen "Barnonkologisk omvårdnad" 30 hp

  • Erfarenhet av arbete inom barnonkologi

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska ses som komplett behöver du bifoga:

1. CV
2. Yrkeslegitimation
3. Personligt brev
4. Övriga bilagor (om detta är relevant)
- Specialistbevis


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska/ sjuksköterska till Barnonkologen, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset