halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistsjuksköterska med känsla för utveckling av den personcentrerade vården

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-16

Ansök nu

Specialistsjuksköterska med känsla för utveckling av den personcentrerade vården

Referens nummer

2021/3787

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) består av flera olika enheter där den pre- och postoperativa avdelningen ingår. Vi tar emot patienter preoperativt och postoperativt för optimering i en högspecialiserad teknisk miljö där vi gör stor skillnad för patientens välmående. Vi arbetar ständigt i en miljö präglad av närheten till utveckling, forskning och utbildning och behöver därmed tillsätta tjänster som universitetssjuksköterska och biträdande universitetssjuksköterska.

Vi söker dig som är positiv till utveckling och förbättringsarbete samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt och flöden på vår Pre- och postoperativa avdelning.

I tjänsten ingår att ständigt arbeta med uppföljning, förbättring och kvalitetssäkring av våra patienter tillsammans med övriga kollegor inom ett område som Du finner intressant och som verksamheten har behov av. De områden som finns är pedagogik, den komplexa patienten – både seniora och juniora, men även inom Övre abdominell kirurgi, (ÖAK), Transplant, ÖNH, Uro, Gyn, ortopedi, obstetrik. Det finns även utrymmen att utveckla andra områden. Du arbetar kliniskt med 20 % avsatt tid för utveckling.

Om tjänsten
Som universitetssjuksköterska/biträdande universitetssjuksköterska ansvarar du för verksamhets- och kompetensutveckling inom området. I ditt uppdrag ingår att stärka och utveckla vården för patienten genom kvalitetssäkring av rutiner och metoder, samt att verka för ett evidensbaserat arbetssätt.

Rollens ansvarsområden innefattar att: 

 • Sätta patienten i centrum genom arbete med kvalitetsutveckling baserad på personcentrerad vård

 • Skriftliga rutiner, metoder och riktlinjer inom området dokumenteras och implementeras

 • Enligt befintlig evidens uppdatera lokala instruktioner 

 • Undervisa och implementera ny kunskap och teknik 

 • Vara initiativtagare till, och delta i, forskning inom området 

 • Ansvara för medarbetarintroduktion och utbildning inom området 

 • Genom deltagande i bland annat kongresser och lokala, nationella och regionala nätverk omvärldsbevaka specialiteten. 

I det kliniska arbetet ingår du i det tvärprofessionella teamet, där du som specialistsjuksköterska har en central roll i omhändertagandet av patienten. Du är schemalagd dag, kväll och helg.

Vi söker
Vi vänder oss till dig som är trygg och kunnig i din roll som specialistsjuksköterska, har ett stort engagemang och vill utveckla din profession samt dina kollegor. Du reflekterar och resonerar kritiskt kring verksamhetens utformning och har förmåga till nytänkande. Du ska fungera väl i team och ha god samarbetsförmåga samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt. För oss är det viktigt med arbetsglädje, att tänka nytt samt sprida positiv energi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer.
Krav:

 • Specialistsjuksköterska

 • Master för universitetssjuksköterska

 • Magister för biträdande universitetssjuksköterska

 • Minst 5 års dokumenterad klinisk erfarenhet som sjuksköterska

 • Handledarutbildning 7,5 hp

Meriterande:

 • Utbildning eller erfarenhet av projektledning och förbättringskunskap


I din ansökan bifogar du: 

 • Fullständig meritförteckning med Ladok-utdrag för kurser (tryck härför att komma till meritförteckningen) 

 • Utbildningsbevis 

 • Disputationsbevis alt licentiate examen 

 • Publikationsförteckning

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska med känsla för utveckling av den personcentrerade vården

Karolinska Universitetssjukhuset