halsojobb.se

-->

Specialistsjuksköterska för Projektanställning Mentorskap i Neonatal slutenvård

Ansök nu

Specialistsjuksköterska för Projektanställning Mentorskap i Neonatal slutenvård

 

Är du specialistsjuksköterska, barnmorska eller motsvarande med minst 5 års klinisk erfarenhet? Vil du vara med i  uppstarten av ett unikt projekt med målsättningen att skapa goda förutsättningar för nya sjukskötekor att bygga en trygg start och lång karriär inom neonatalvården? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Vi erbjuder  
Patientområde sjuka nyfödda barn på Karolinska universitetssjukhuset utgör Nordens största regioncentrum för nyfödda barn och deras familjer. Vi ansvarar för den högspecialiserade vården av för tidigt födda barn, respiratorvård och kylbehandling. Våra starkaste utvecklingsområden är den högspecialiserade vården, familjecentrerad och utvecklingsstödjande vård.

Vi är nu i uppstarten av ett unikt projekt med målsättningen att skapa goda förutsättningar för nya sjukskötekor att bygga en trygg start och lång karriär inom neonatalvården och söker nu två specialistsjuksköterskor med placering våra våra enheter i Huddinge och Danderyd.
 
Om tjänsten
Tjänsten är en projektanställning under ett år, heltid. Du som anställs in i projektet kommer gå utöver ordinarie bemanning på enheten och verka i projektet på 100%. Schema läggs individuellt efter överenskommelse med chef. 

Efter projektet erbjuds fortsatt anställning i kliniken som specialistsjuksköterska.

Mentorskap kan beskrivas som ett ömsesidigt utbyte av erfarenheter mellan en erfaren sjuksköterska och en ny sjuksköterska/specialistsjuksköterska. Utbytet kan gälla förhållningssätt, arbetsmetoder, yrkeskunskaper och psykosociala frågor med mera.

I uppdraget tex ingår att:

  • Främja sjuksköterskans/specialistsjuksköterskans individuella kompetensutveckling genom att handleda och coacha vid exempelvis praktiska moment. 
  • Stöd vid prioritering av arbetsuppgifter och anpassning av sitt arbetssätt utifrån befintliga resurser. 
  • Vara en diskussionspartner i grupp och individuellt samt ha dialog kring upplevelser och erfarenheter av att vara ny i verksamheten, vara ett stöd och vägledning i bemötandet av föräldrar och anhöriga.¨

Vi söker 
Specialistsjuksköterska, barnmorska eller motsvarande. Minst 5 års klinisk erfarenhet. Utbildnings och handledarmeriter. Lägst steg 4:2 i kompetensstege för sjuksköterskor i klinisk vård/Region Stockholm. 
Tidigare erfarenheter av att driva och implementera utvecklingsarbeten i klinisk vård är meriterande.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.
 
 Vi ser fram emot din ansökan!

 

För att ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV

2. Personligt brev

3. Yrkeslegitimation
 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Specialistsjuksköterska för Projektanställning Mentorskap i Neonatal slutenvård

Karolinska Universitetssjukhuset