halsojobb.se

Om oss
Ögonmottagningen vid Norrtälje sjukhus bedriver ögonsjukvård i det lilla formatet med hög kvalitet. Vi har en hög ambitionsnivå och arbetar i en positiv arbetsmiljö där allas idéer respekteras och välkomnas. Vi har välfungerande rutiner och högt patientsäkerhetstänk. Här får du mycket stöttning från det erfarna teamet för att underlätta för dig i ditt kliniska arbete. För att skapa förutsättningar för ett effektivt patientmöte förundersöks patienten av undersköterskan med ex visus, tryckmätning, perimetri, dilatation och OCT.

Norrtälje sjukhus får toppbetyg av patienter och medarbetare, har länets kortaste väntetider och ett välfungerande samarbete med övriga enheter på vårt trivsamma sjukhus. Vi erhöll nyligen en andraplats i Dagens medicins kvalitetsjämförelse av mindre sjukhus i hela landet. Hos oss arbetar du i en fantastisk roslagsmiljö med närhet till det mesta. Havet, en charmig stadskärna, uteserveringar och närhet till boende i lantlig miljö men ändå nära Stockholm.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.  


Om tjänsten
Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du tillsammans med teamet bidrar till utvecklingen av ögonsjukvården i Norrtälje kommun. Vi finns på Norrtälje sjukhus, vilket innebär att verksamheten förutom elektiv/akut öppenvård även innefattar akut- samt konsultverksamhet från avdelning, IVA och akutmottagning. Fördelen med det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar är att du lätt kan bygga nätverk med andra specialister.

Vi erbjuder:
Flexibla pendlingslösningar
Möjlighet till visst distansarbete
Marknadsmässig lön
Subventionerad friskvård
Tjänstgöring dagtid, ingen jour eller helgtjänstgöring
Heltids- eller deltidslösningar, vi är öppna för diskussion     
Om dig
Specialistläkare med bred kompetens inom allmän oftalmologi. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta. Ett gott bemötande med respekt är en självklarhet för dig i kontakter med patienter och medarbetare. . Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Pendla eller flytta?
Pendla hit från Stockholm? Inga problem – de bekväma wifi-utrustade direktbussarna går tätt mellan Tekniska högskolan och Norrtälje busstation, som ligger en kort promenad från sjukhuset.
Flytta till Roslagen med hela familjen? Det är förstås mycket som måste ordnas. Bostad, jobb till medföljande partner, skola, barnomsorg och liknande. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av Norrtäljes största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen. Låt oss veta om du är intresserad!

Specialistläkare till ögonmottagningen, Norrtälje Sjukhus

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Dela detta jobb