halsojobb.se

Specialistläkare till Medicinsk enhet Huvud-, Hals-, Lung- och Hudcancer, Tema Cancer

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-22

Ansök nu

Specialistläkare till Medicinsk enhet Huvud-, Hals-, Lung- och Hudcancer, Tema Cancer

Vill du vara med och leda framtidens hälso- och sjukvård? Vi erbjuder nu en tjänst som specialistläkare till vår Medicinska enhet Huvud, Hals, Lunga, Hud.

Om oss
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancers vision är att inom vårdens alla delar bedriva världsledande vård, utbildning och forskning för en förbättrad livskvalitet och överlevnad för patienter med tumörsjukdom.

Cancersjukvården inom Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet är sedan 25 mars 2020 ett ackrediterat Comprehensive Cancer Centre av OECI, Organization of European Cancer Institutes.

Vår år vision ”Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle.

Inom ME HHLH finns tre patientflöden: Lungcancer, Huvud-halscancer och Melanom/Okända primärtumörer samt ST utbildning inom Onkologi.

Om tjänsten
Som Specialistläkare deltar du i utvecklingen av vården för våra patienter tillsammans med andra specialister inom de olika flöden inom Karolinska och vårt uppdrag. Därtill deltar du aktivt i utvecklingen av våra arbetssätt och bidrar till utbildning och forskningsaktiviteter i vår kliniska vardag

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

Vi söker
Vi söker dig som är specialist inom onkologi och nyfiken på att utveckla verksamheten. Du är handlingskraftig och lyhörd för patienternas behov och har en förmåga att se helheten. Du förväntas vara ett föredöme, visa personlig omtanke och motivera och inspirera dina medarbetare.

Vi hoppas att du är forskningsintresserad, antingen redan startad eget projekt, eller nyfiken på att påbörja.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistbevis inom onkologi.

Meriterande: Intresse och erfarenhet av forskning och utveckling.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter
Namn
Läkarföreningen: Alexandra Elliot
Telefon
08-517 761 26

Dela detta jobb

Specialistläkare till Medicinsk enhet Huvud-, Hals-, Lung- och Hudcancer, Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset