halsojobb.se

Specialistläkare till ME Radiologi Huddinge, Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2021-09-22

Ansök nu

Specialistläkare till ME Radiologi Huddinge, Karolinska Universitetssjukhuset

Om verksamheten
Radiologi Huddinge är en Medicinsk Enhet (ME) inom Bild och Funktion på Karolinska Universitetssjukhuset. Vi bedriver högspecialiserad bilddiagnostisk verksamhet inom Buk-, Thorax-, Muskuloskeletal- och Interventionell radiologi. Bukradiologin på Huddinge är omfattande och verksamheten är centrum för övre abdominell radiologi i Stockholm.

Verksamheten utgörs av avancerade granskningar, konferenser, jourer och behandlingar som forskning och utvecklingsarbete. Radiologi Huddinge är en central del av sjukvården där kontakt med många andra specialiteter är nödvändig och samtidigt utvecklande.

Vi erbjuder
Den som söker denna tjänst har möjlighet att arbeta inom bukradiologi i en ny och modern miljö med högspecialiserad utrustning. Du kommer att arbeta med erfarna och engagerade radiologer, röntgensjuksköterskor och kliniker. Möjlighet att rotera mellan de olika organgrupperna finns utifrån dina preferenser och verksamhetens behov. Grundanställningen kommer att vara inom Sektion Bukradiologi.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta med granskningar av avancerade datortomografi (DT) och magnetresonanstomografi (MR) undersökningar av abdomen. Du kommer att delta i ronder och i multidisciplinära videokonferenser och ha nära samarbete med bland annat kirurger, onkologer, hepatologer och pancreatologer.

Beroende på bakgrund och tidigare erfarenheter kommer du att ha möjlighet att deltaga i jourarbete som primär-, bak- eller punktionsjour. Vi följer kollektivavtal med 40 timmars arbetsvecka och har flextidsavtal. Du är direkt underställd sektionschefen för Bukradiologi på ME Radiologi Huddinge.

Vi söker
Vi söker dig som är specialist inom Bild och Funktion och har ett specifikt intresse för bukradiologi. Hänsyn tas till dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistbevis inom medicinsk radiologi/bild och funktion.

Välkommen att söka!

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning(öppnas i nytt fönster)för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Läkarföreningen

Telefon
lakarforeningen.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Specialistläkare till ME Radiologi Huddinge, Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset