halsojobb.se

Specialistläkare till Klinisk fysiologi och sömnapné, Norrtälje sjukhus

Företag Tiohundra AB
Ort
Utgår

2019-11-15

Ansök nu

Specialistläkare till Klinisk fysiologi och sömnapné, Norrtälje sjukhus

Om oss
Norrtälje sjukhus får toppbetyg av både patienter och medarbetare och är ett komplett akutsjukhus som prisats med en andra plats i Dagens medicins kvalitetsjämförelse av mindre sjukhus i landet. På vårt trivsamma sjukhus har vi ett välfungerande samarbete mellan övriga enheter och länets kortaste väntetider. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vårt sjukhus. Patientsäkerhetsarbete och kvalitet är viktigt för oss och det finns öronmärkta medel för utveckling och forskning. Hos oss arbetar du i en fantastisk Roslagsmiljö med nära till det mesta; havet, en charmig stadskärna, uteserveringar samt närhet till ett boende i lantlig miljö men ändå nära Stockholm.  
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.  
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.
 
Om tjänsten 
Klinisk fysiologi är en mycket trevlig mottagning med en teamkänsla du kommer att uppskatta. Du kommer till en verksamhet med en kompetent personal som spänner över flera yrkeskategorier. Alla jobbar tillsammans kvalitativt, effektivt och målinriktat, alltid med fokus på patientens bästa. Vi har en god teamkänsla i arbetslaget och mycket goda resultat i  medarbetarenkäten. Totalt är vi 15st medarbetare och utför närmare 9500 undersökningar/år. Mottagningen och flera av dess undersökningsmetoder är ackrediterade enligt Swedac ISO/IEC 17025:2018. Ca 50% av verksamheten är sömnapnémottagning med diagnostik och icke kirurgisk behandling av patienter med obstruktiv sömnapné. Sömnverksamheten löper parallellt med den fysiologiska verksamheten i samma lokaler men med egen personal. 
Vi är en liten mottagning som utför undersökningar med bredd vilket gör arbetet omväxlande, utmanande och lärorikt. Mottagningen utför ekokardiografier (TTE, TEE), ultraljud kärl, lungfunktion, arbetsprov, LT-EKG, 24-tim blodtryck m.m. Du kommer delta regelbundet i Equalis kvalitetsuppföljningar och metodgenomgångar. Vi jobbar systematiskt med utveckling, förbättring och avvikelsehantering. Tjänsten avser heltid/deltid enligt överenskommelse. Viss möjlighet till distansarbete finns.

Om dig 
Vi söker dig som är erfaren läkare med specialistkompetens inom klinisk fysiologi. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. 
På väg till Norrtälje med hela familjen? Det är förstås mycket som måste ordnas, bostad, jobb till medföljande partner, skola och barnomsorg. Rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av våra största arbetsgivare – kan hjälpa er på vägen.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Specialistläkare till Klinisk fysiologi och sömnapné, Norrtälje sjukhus

Tiohundra AB