halsojobb.se

Specialistläkare till kirurgkliniken

Ort
Utgår

2019-03-21

Ansök nu

Specialistläkare till kirurgkliniken

Beskrivning av tjänsten

Vi erbjuder en tjänst som innehåller allt från den basala mottag-ningsverksamheten till större bukkirurgi och där du blir en viktig röst i organisationen med möjlighet att påverka. Verksamheten har ett fokus mot laparoskopisk övervikt¬skirurgi, bråckkirurgi, gallkirurgi och proktologi. Om du är intresserad av endoskopi finns också möjlighet att delta i arbetet vid vår gastroenterologiska systerenhet.

Hör av dig så träffas vi på ett förutsättningslöst möte där jag får presentera enheten för dig. Du som är intresserad är välkommen att kontakta Gunnar Ahlberg, VD

En attraktiv arbetsplats för vårdpersonal som vill bedriva och utveckla vård i världsklass

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Gunnar Ahlberg | Kontaktperson

 Skicka email  0707191113

Dela detta jobb

Specialistläkare till kirurgkliniken

GHP Specialty Care AB