halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkare till Högspecialiserad Smärtvård

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-03

Ansök nu

Specialistläkare till Högspecialiserad Smärtvård

Referens nummer

2021/2629

Vi erbjuder

Vår sektion har ett siteövergripande ansvar för smärtvård på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge. Vårt team består av sex läkare, tre sjuksköterskor, en undersköterska och en medicinsk sekreterare. Läkarna innehar olika specialistkompetenser inom anestesi- och intensivvård, allmänmedicin, internmedicin, gastroenterologi och klinisk farmakologi.

Vi har ett positivt och lösningsfokuserat arbetsklimat och välfungerande samarbeten. Vår polikliniska mottagning är belägen i ljusa och rymliga lokaler på Karolinska vägen 37 A (gamla Astrid Lindgrens barnsjukhus) och många patienter erbjuds digitala återbesök via appen Alltid Öppet. Vi tar emot remisser från primärvård, specialistmottagningar och ASIH. Vi är särskilt inriktade på cancer- och traumarelaterad smärta samt neuropatisk smärta. Vi konsulteras för bedömning och behandling av patienter med komplicerad smärta på olika vårdavdelningar på Karolinska Universitetssjukhuset.

Sektionen Högspecialiserad smärtvård utgör en av fyra sektioner inom Medicinsk Enhet Intensivvård och Thoraxoperation som tillhör Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård.

Friskvårdsbidrag och fri sjukvård ingår för dig som tillsvidareanställd.

Om tjänsten

Vi erbjuder en Specialistläkartjänst på heltid i en akademisk miljö. Möjlighet till specialistutbildning i smärtlindring kan erbjudas. Jourtjänstgöring ingår inte men kan diskuteras om intresse föreligger. Rotation mellan Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge förekommer utifrån patienternas behov.

Tjänsten är på dagtid (Mån-Fred) och tillsvidare.

Vi söker

Vi söker dig som har genuint intresse för smärta, är lyhörd och lätt att samarbeta med.  Vi ser gärna att du har en god kommunikationsförmåga och intresse för forskning och utvecklingsarbete.  

Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad läkare med specialistbevis i anestesi- och intensivvård, neurologi, neurokirurgi, reumatologi, rehabiliteringsmedicin eller psykiatri.

Meriterande:

Disputation

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev 
3. Kompletta ansökningshandlingar för LUS-tjänst, se nedan 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. 
 

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.


Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.


Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb(öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård
Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Vi är delaktiga i både den elektiva samt akuta patientverksamheten och samarbetar med andra Teman och specialiteter i en rad olika operationstekniker och robotkirurgi samt i anestesiologiska uppdrag inför behandlingar och undersökningar.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Läkarföreningen: Niklas Grevfors

Telefon
08-12394833

Namn

Läkarföreningen: MItua Mehra

Telefon
mitua.mehra@regionstockholm.se

Namn

Vision: Pernilla Helmersson

Telefon
pernilla.helmersson@regionstockholm.se

Namn

Vårdförbundet: Ingrid Allerstam

Telefon
08-51775162

Namn

Ledarna: Birgitta Andersson

Telefon
birgitta.k.andersson@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Specialistläkare till Högspecialiserad Smärtvård

Karolinska Universitetssjukhuset