halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkare till Barnonkologi

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Specialistläkare till Barnonkologi

Referens nummer

2021/2730

Vi erbjuder
Vi erbjuder tre specialistläkartjänster i barnonkologi i en enastående utvecklingsmiljö där man jobbar i team. Barnonkologen vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus handlägger cirka 100 nya barncancerpatienter årligen i mycket nära samarbete med kontakt- och konsultsjuksköterskor, omvårdnadspersonal med sjuksköterskor, barn- och undersjuksköterskor samt hälsoprofessionerna. Barnonkologin präglas av ett tätt nationellt och internationellt samarbete och ett intensivt utvecklingssamarbete som också ingår i Regeringens/Socialdepartementets barncancersatsning.

Om tjänsterna
Du kommer att arbeta med utredning, behandling och uppföljning av barncancer. Du kommer att ha självständig klinisk tjänstgöring, delta i- och ansvara för multidisciplinära teamkonferenser samt i möten och fortbildning tillsammans med övriga läkare och medarbetare i teamet.

Du förväntas bidra med kunskap och engagemang i dessa sammanhang. Vi har mycket nära samarbete med barnradiologer, barnkirurger, neurokirurger, onkologer vid strålbehandlingsenheten, patologer med flera specialistområden.

Undervisning och utbildning har hög prioritet i vår verksamhet varför undervisning av studenter, ST-läkare och andra specialister är en viktig del i ditt uppdrag. Som specialistläkare är det även önskvärt att du vill bedriva aktiv forskning inom enheten.

Du förväntas följa den vetenskapliga utvecklingen inom området och aktivt bidra till att implementera detta i verksamheten samt delta i kontinuerligt förbättringsarbete. Du förväntas tillgodose att du får den kompetensutveckling som krävs och kunna föra den kompetensen vidare till kliniken.

Vi söker
Dig som har en god samarbetsförmåga och tar eget ansvar för ditt arbete och utveckling. Du är har en god helhetssyn, är strukturerad, noggrann, och söker information samt bidrar aktivt och konstruktivt till dialog och utveckling av verksamheten.

Kvalifikationer
Krav:
- Legitimerad läkare med specialistbevis inom barnonkologi och hematologi
- God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift
- God klinisk kompetens

Meriterande:
- Pågående forskarutbildning
- Handledarkompetens
- Undervisningserfarenhet

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb(öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Tony Frisk, Läkarföreningen

Telefon
tony.frisk@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Specialistläkare till Barnonkologi

Karolinska Universitetssjukhuset