halsojobb.se

Logga

Specialistläkare, Närsjukvården i Finspång

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Specialistläkare, Närsjukvården i Finspång

Vill du vara med och utforma framtidens vård i nya Finspångs Vårdcentrum?

Närsjukvården i Finspång (NiF) är en egen produktionsenhet. I den samlade verksamheten ingår både primärvård och sjukhusvård.Under lång tid har samverkan successivt stärkts med tydliga positiva effekter, ökat samarbete också med den kommunala sjukvården har medfört ytterligare förbättring. Vår lilla enhet ansvarar för huvuddelen av den närsjukvård som cirka 28 000 invånare i Finspång och Skärblacka får, varför vi har en unik möjlighet att pröva hur alternativa arbetssätt ytterligare skulle kunna förbättra vården för våra invånare.

Vi är stolta över att vi fått vara med och planera den nya sjukvårdsbyggnad som den samlade verksamheten ska flytta in i hösten 2020. I denna byggnad planeras också en enhet med 8 vårdplatser för intensivrehabilitering av patienter kommande från hela östgötaregionen.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig specialistläkare som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi arbetar med flexibla lösningar i samverkan med Finspångs kommun. Du kommer att ingå i ett mindre team av specialistläkare och underläkare vid närsjukvårdskliniken.

Närsjukvårdskliniken består av en vårdavdelning med 16 vårdplatser, en LAH-verksamhet med palliativt omhändertagande i hemmet, och också specialistmottagning för minnesutredning, kardiologi, endokrinologi samt för uppföljning av strokedrabbade patienter och dagrehabilitering för dem med neurologiska sjukdomar. I samverkan med rehabmedicinska kliniken på universitetsjukhuset kommer också 8 platser för intensivrehabilitering att öppnas.
 
Utbildning och erfarenhet
Du har goda medicinska kunskaper, är legitimerad läkare, gärna med specialistkompetens i geriatrik, invärtesmedicin, allmänmedicin eller palliativ medicin. Du har intresse av att ta hand om patienter inneliggande på kliniken men brinner också för att tillsammans med patient, anhöriga och annan vårdpersonal planera och följa upp en fortsatt god vård utanför sjukhuset.

Personliga egenskaper
Du är öppen, nytänkande och flexibel. Samarbetar bra med andra människor och kommunicerar tydligt. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett bra sätt och vill tillsammans med företrädare för andra yrkeskategorier vara med i den spännande utveckling som verksamheten nu befinner sig i.

Anställning och information
Tillsvidareanställning med tillträde under 2019, gärna under våren.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Verksamhetschef Annette Karlsson, 070-342 23 38.  
Överläkare och MLA Rolf Hässler, 070-688 85 08.                                                                                   

Facklig företrädare för läkarföreningenär distriktsläkare Marc Schickel, Marc.schickel@regionostergotland.se

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 april 2019. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld "Meritsammanställning för läkare". Denna ska vidimeras. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt 010-103 60 00.
 
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland

Dela detta jobb

Logga
Specialistläkare, Närsjukvården i Finspång

Finspångs kommun