halsojobb.se

Vi erbjuder
Reumatologi inom medicinsk enhet Gastro/Hud/Reuma vid Karolinska Universitetssjukhuset är Sveriges största reumatologiska verksamhet. Vi erbjuder högspecialiserad vård till patienter med både vanliga och ovanliga reumatologiska sjukdomar.

Vi ansvarar för all reumatologisk slutenvård och en stor del av den reumatologiska öppenvården inom SLL. Vi bedriver reumatologisk slutenvård i Solna och reumatologisk dagvård och specialistöppenvård både i Solna och Huddinge.

Vi arbetar i en miljö som främjar FOUU-verksamheten, vilket innebär att forskning, undervisning och utveckling är viktiga delar av medicinsk enhet Gastro/Hud/Reuma.

Om tjänsten
Vi söker två stycken specialistläkare. I tjänsten ingår kliniskt arbete i slutenvård, dagvård och öppenvård (Huddinge och Solna).

Vi söker
Till dina personliga egenskaper hör målmedvetenhet, engagemang, nyfikenhet och god samarbetsförmåga med såväl läkarkollegor som övrig personal. Du är initiativrik, utvecklingsorienterad och drivande med genuint intresse för reumatologi och reumatologisk forskning.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistkompetens inom reumatologi.

Meriterande: Intresse för forskning och undervisning.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Specialistläkare inom reumatologi

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-01

Ansök nu

Dela detta jobb