halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkare inom diabetes och endokrinologi till ANOVA

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-08

Ansök nu

Specialistläkare inom diabetes och endokrinologi till ANOVA

Specialistläkare inom diabetes och endokrinologi till ANOVA

 

Är du specialist inom diabetes och endokrinologi samt har ett stort intresse för andrologi? Vill du bli en del av ett härligt team samtidigt som du får bidra till framtidens sjukvård? Då är det dig vi söker.

Vi erbjuder

 • Individuellt anpassad introduktion
 • Kontinuerlig kompetensutveckling, både utifrån verksamhetens behov och individuella behov
 • Möjlighet att vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av ANOVAS kärnområden andrologi, sexualmedicin och transmedicin
 • Roliga och varierade arbetsuppgifter på en spännande och dynamisk arbetsplats
 • Ett arbete med många olika kontaktytor samt samarbeten med kollegor inom många olika professioner
 • Möjlighet att påverka det egna arbetet struktur och utformning
 • Ett arbete där man verkligen känner att man gör skillnad och bidrar till att våra patienter får den bästa vården

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du även ta del av våra allmänna förmåner (https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/).

Om tjänsten
ANOVA är en multidisciplinär enhet som bedriver sin verksamhet i tre underavdelningar där det övergripande syftet med verksamheten är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa och sexuellt våld genom att bedriva högkvalitativ diagnostik, behandling, forskning, utveckling och undervisning. Vi utreder män med barnlöshetsproblem, sexuella problem, hormonbrist, osteoporos samt andra medicinska tillstånd som påverkar mannens endokrina och reproduktiva funktioner. Vi tar också emot män, kvinnor och par med olika former av sexualmedicinska problem med huvudvikt på destruktiva sexuella beteenden. Vid ANOVA utreds och hormonbehandlas även vuxna personer med könsdysfori. Vi har regionalt ansvar för utredning och behandling av könsdysfori, manlig infertilitet, manliga sexuell dysfunktion och dysfunktionell sexualitet.

Utöver det har vi också ett nationellt uppdrag för att försöka minska sexuellt våld genom att driva hjälptelefonen PrevenTell. Utöver detta bedrivs ett omfattande forsknings- och utvecklingsarbete. Vi har ett nära samarbete med urologer/ kirurger inom patientområdet.

Som specialistläkare hos oss kommer du främst behandla patienter inom andorologi. Tjänsten innefattar mottagningsarbete med medicinsk öppenvård på Norra Stationsgatan 69, nära Nya Karolinska Sjukhuset. Handledning av ST-läkare samt undervisning av läkarkandidater ingår även det i tjänsten.

Vi söker dig som:

 • har ett genuint intresse för våra specialområden och då gärna med extra fokus på andrologi.
 • vill bidra till utbildning, forskning och utveckling inom andrologisk endokrinologi samt kan tänka dig att delta i den framtida utvecklingen av ANOVA.
 • tycker om att samarbeta för att nå gemensamma mål. Du relaterar dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar in, kommunicerar och löser meningsskiljaktigheter på ett konstruktivt sätt.
 • styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du förändrar din inriktning när målen ändrar sig.
 • är lugn och stabil i perioder av hög arbetsbelastning. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker i varje unik händelse.
 • planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp tidsramar och säkerställer att dessa hålls.
 • tar ansvar för det egna arbetet. Du strukturerar självständigt ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad läkare med specialistbevis inom diabetes och endokrinologi
 • Arbetslivserfarenhet av andrologi
 • Erfarenhet inom utbildning och forskning

Meriterande:

 • Disputation,
 • Forskningsmeriter
 • Tidigare arbete inom våra kärnområden

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

- Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb (öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Inflammation & Åldrande
Tema Inflammation och Åldrande omfattar internmedicinska specialiteter såsom endokrinologi och metabolism, njurmedicin, gastroenterologi och lungmedicin samt geriatrik, reumatologi, infektion, hud och venereologi. Läs mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-inflammation-och-aldrandeon/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Läkarföreningen Telefon
lakarforeningen.karolinska@regionstockholm.se

 

 

Dela detta jobb

Specialistläkare inom diabetes och endokrinologi till ANOVA

Karolinska Universitetssjukhuset