halsojobb.se

Specialistläkare inom dermatovenereologi

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-12

Ansök nu

Specialistläkare inom dermatovenereologi

Specialistläkare inom dermatovenereologi sökes till PO gastro/HUD/reuma, Tema Inflammation och Infektion

Om verksamheten

Karolinska Universitetssjukhuset med 16000 medarbetare har infört en tematisk vård, lokaliserad både i Huddinge och Solna. Dermatovenereologi omhändertas inom två tema, Tema Cancer samt Tema Inflammation och Infektion.

Vårt uppdrag är att bedriva forskning, utbildning och klinik med inriktning på högspecialiserad och specialiserad hudsjukvård avseende hudtumörer, inflammatoriska hudsjukdomar och venereologi inom öppenvård och slutenvård.

Öppenvården bedrivs både på NKS i Solna och i Huddinge. Slutenvården är lokaliserad på NKS med en avdelning med 28 vårdplatser där vi samarbetar med reumatologi och njurmedicin. 

Om tjänsten

Som specialistläkare inom dermatovenereologi arbetar du både inom öppenvård och slutenvård. På slutenvården arbetar vi i team, två specialistläkare och två underläkare. Vi kommer även att stärka upp verksamheten i Huddinge pga pensionsavgångar.

Eftersom lokalerna på NKS är färre än i GKS kommer vi att utnyttja lokalerna mer i Huddinge där verksamheten kommer att utökas både avseende hudsjukdomar och venereologi.

Anställningen är inom Tema Inflammation och Infektion men som dermatovenereolog arbetar du inom både Tema Inflammation och Infektion samt Tema cancer.


Du deltar i jourverksamhet som bedrivs kvällstid under vardagarna och dagtid under helgerna och då med ansvar för slutenvården.

Vi söker 

Dig som vill utveckla dermatovenereologin vid Karolinska Universitetssjukhuset, som brinner för specialiteten och har ideer för framtiden. Vi söker dig som även har ett forsknings och utbildningsintresse.

Kvalifikationer
 

Legitimerad läkare med specialistkompetens inom dermatovenereologi.

Meriterande med pågående forskning inom området, samt vana att ta hand om studenter.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Specialistläkare inom dermatovenereologi

Karolinska Universitetssjukhuset