halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkare i Radiologi

Ort
Utgår

2021-11-29

Ansök nu

Specialistläkare i Radiologi

Referens nummer

2021/2533

Vi erbjuder en specialistläkartjänst som innehåller högspecialiserad professionell utveckling inom radiologi, såsom akut- och traumaradiologi med möjlighet att utveckla såväl din kliniska kompetens samt ditt forskningsintresse.

Vi har en bred kompetens inom dessa områden med stora kontaktytor och bra samarbete med remitterande specialiteter inom samtliga teman inom sjukhuset.

Friskvårdsbidrag och fri sjukvård ingår för dig som tillsvidareanställd.

Om tjänsten
Du förväntas att vara med och ta ansvar för enhetens kliniska arbete och fortsatta utveckling, vilket ger goda möjligheter att påverka och att själv utvecklas i ditt arbete. Forskningsintresse är en merit men inget krav då vi värdesätter både pedagogiska insatser liksom hög klinisk kompetens. Vår ambition är att vara ledande inom våra områden.

Jourtjänstgöring ingår i tjänsten och är ett bra sätt att upprätthålla en allmän radiologisk kompetens.

Vi söker
Vi söker dig som är specialist inom radiologi och som är intresserad av och vill fördjupa dig
inom ett eller flera av våra radiologiska subspecialiteter.

Du är engagerad, tydlig och har lätt för att samarbeta. Du har en hög arbetsmoral och kan stötta och motivera dina kollegor. Du är en teamorienterad person som vill leverera kvalitet tillsammans med en effektiv vårdlevererans/diagnostik till våra remittenter och patienter.

Givetvis medverkar du till att skapa en god, öppen och professionell stämning på arbetsplatsen och ser alla i teamet som lika viktiga för att vården ska fungera. Du handleder gärna ST-läkare och är bra på att lyssna och ge konstruktiv feedback.

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan är du varmt välkommen till oss!

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistbevis inom Radiologi och med erfarenhet av  traumaradiologi. Amanuenserfarenhet inom radiologi.

Meriterande: Fördjupad kunskap inom akut trauma eller bukradiologi.
Tidigare erfarenhet av undervisning, ST-handledning och/eller forskningshandledning.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb(öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Linn Smith, Läkarföreningen

Telefon
linn.smith@regionstockholm.se, 0724-69 48 43

Dela detta jobb

Specialistläkare i Radiologi

Karolinska Universitetssjukhuset