halsojobb.se

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16 000 medarbetare. Forskning och utbildning, liksom utveckling av hälso- och sjukvård, ses som kärnverksamheter vilka är likvärdiga med universitetssjukhusets vårduppdrag. Vi ska hålla högsta internationella klass inom vård, forskning och utbildning. Vi ska utveckla ett universitetssjukhus som skapar värde för patienterna.

Vi erbjuder
Kärlkirurgiska enheten, inom Tema Hjärta, Kärl och Neuro, har en högspecialiserad profil innefattande aortakirurgi, benartärkirurgi, karotiskirurgi och venös rekonstruktion. Ett stort engagemang sker också inom kärlrekonstruktion vid tumörkirurgi, blödningskontroll och kärltrauma.

Kärlkirurgisk konsult- och jourverksamhet bedrivs dygnet runt vid Karolinska Universitetssjukhuset Solna och Huddinge samt tillsammans med Södersjukhuset för hela region Stockholm. Vid enheten pågår en omfattande forsknings- och utbildningsverksamhet.

Enheten strävar efter att ligga i den kärlkirurgiska frontlinjen inom vård, forskning och utbildning där sjukhuset värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn vägleder i det dagliga arbetet

Vi söker nu en specialistläkare i kärlkirurgi.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna omfattar det som förväntas av en akademisk kärlkirurg, det vill säga klinisk tjänstgöring och aktiv deltagande i forskning, utveckling och undervisning. Den kliniska tjänstgöringen innefattar arbete vid avdelning, mottagning, operation/angiolab med öppna och endovaskulära kärlkirurgiska ingrepp, samt jour- och konsultarbete. Administrativt ansvarsområde ingår.

Vi söker
Vi söker dig som har ett genuint intresse av kärlkirurgi, forskning och utbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som utvecklingsinriktad, initiativrik, flexibel, empatisk förmåga och bidragande till ett positivt arbetsklimat.

Kvalifikationer
Krav: Specialistläkare i kärlkirurgi.

Meriterande: Intresse för forskning och undervisning inom området.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
 

Specialistläkare i kärlkirurgi

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-09

Ansök nu

Dela detta jobb