halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkare i Kardiologi med erfarenhet av non-invasviv arytmibehandling

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-06

Ansök nu

Specialistläkare i Kardiologi med erfarenhet av non-invasviv arytmibehandling

Specialistläkare i Kardiologi med erfarenhet av non-invasviv arytmibehandling

Om oss
Medicinsk enhet Kardiologi erbjuder en stimulerade klinisk och forskningsaktiv arbetsmiljö i den högspecialiserade hjärtsjukvården. Vi bedriver hela spektrum av modern kardiologi inklusive stora volymer av kateterburna interventioner och specialmottagningar inom kardiologins olika delområden. Som del i Tema Hjärta Kärl och Neuro arbetar vi i ett multidisciplinärt team med hjärtpatienten i fokus.

Patientflödet Takyarytmier ansvarar för vården av patienter med takykarda hjärtrytmrubbningar. Vi bedriver en av Europas största elektrofysiologiska verksamheter med laboratorier i Solna och Huddinge och behandlar alla typer av arytmier, invasivt och non-invasivt, från enkla återkopplingstakykardier till patienter med medfödda hjärtfel, jonkanalrubbningar eller hjärtsvikt och ventrikulär arytmi. En tyngdpunkt i verksamheten är behandling av patienter med förmaksflimmer.  

Läs mer om Tema Hjärta, Kärl och Neuro

Om tjänsten
Du blir anställt som specialistläkare i Patientflödet Takyarytmier som tillhör Medicinsk enhet Kardiologi. Du har ett nära samarbete med enhetens övriga patientflöden samt angränsande specialistområden. Tjänsten innebär ett speciellt uppdrag att vidareutveckla den non-invasiva arytmivården inklusive flimmerdagvård och -mottagning, inskrivningsenheten och arytmiavdelningen i Huddinge förutom deltagandet i enhetens jourlinjer. Medicinsk Enhet Kardiologi arbetar site-övergripande varför du kommer även att tjänstgöra i Solna. 

På Kardiologi eftersträvar vi en god integration mellan klinik och forskning och du förväntas att aktivt delta i forskning. Undervisning och utbildning har hög prioritet i vår verksamhet och ingår som en viktig del i ditt uppdrag.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn.

Vi söker
Vi söker dig som är specialist i kardiologi med erfarenhet och intresse av non-invasviv arytmibehandling. För den aktuella tjänsten är kunskaper inom behandling av förmaksflimmer särskilt meriterande. Vidare har du erfarenhet av undervisning och förbättringsarbete.

Du är van vid samarbete i vårdteam och multidisciplinära nätverk. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. I våra flöden står patienten i centrum varför empati och kommunikationsförmåga värderas högt.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare med specialistbevis inom kardiologi och erfarenhet inom utredning och behandling av arytmier.

Meriterande: specialkunskap inom förmaksflimmer. Erfarenhet inom forskning och undervisning.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

- Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb (öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Juliane Jurga - Läkarföreningen Telefon
juliane.jurga@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Specialistläkare i Kardiologi med erfarenhet av non-invasviv arytmibehandling

Karolinska Universitetssjukhuset