halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkare i Anestesi och Intensivvård i Östersund!

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Specialistläkare i Anestesi och Intensivvård i Östersund!

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till ett stimulerande och utmanande arbete med trevliga och kompetenta kollegor! Förutom arbete på en välskött klinik så erbjuder Jämtland oss ett rikt friluftsliv och mycket hög livskvalitet. Kombinationen av bra arbete och bra liv tycker vi är unik. Vi är och har varit en av de mest välbemannade klinikerna i Norra Sverige.
Vårt behov av ytterligare specialist beror på att vi nu bemannar helikopterverksamheten med anestesiologer. Idag är vi 38 medarbetare, varav 10 ST-läkare. Flera specialister arbetar deltid med simuleringar, utbildning, administration och forskning.

Arbetsbeskrivning

Anestesiologisk verksamhet bedrivs inom alla specialiteter förutom neuro-, thorax-, eller specialiserad barn- och plastikkirurgi. Sjukhuset har en stor andel akut verksamhet och traumalogi jämfört med de flesta svenska sjukhus av samma storlek, vilket ger god erfarenhet av prehospital vård.
Anestesiläkaravdelningen bemannar centraloperation, en poliklinisk verksamhet belägen ett par km från sjukhuset, intensivvårdsavdelningen, smärtmottagningen och helikopterverksamheten.
Operationsavdelningen utför ca 8 500 anestesier årligen, varav ca 3 000 regionalanestesier. Intensivvårdsavdelningen har plats för åtta patienter, där vi årligen vårdar nästan 2000 patienter. Vi är behjälpliga vid kortvarig neonatal intensivvård med respiratorbehandling, men då på Neonatalavdelningen.
Vid intresse för forskning- och utvecklingsprojekt samarbetar vi med regionens FOU-enhet. Vi bedriver också grundutbildning av läkarstudenter.

Kvalifikationer

Svensk läkarlegitimation och av Socialstyrelsen specialistkompetens i anestesi- och intensivvård. Språkkunskaper i svenska på C1-nivå enligt europarådets nivåskala.

Du ska vara kliniskt och teoretiskt skicklig samt ha mycket god social förmåga. Europeisk anestesi eller intensivvårdsexamen är meriterande liksom undervisning och forskning.

Du ska vara tydlig i din kommunikation, ska kunna fatta snabba, medicinskt och etiskt välgrundade beslut.

Du ska ha förmåga att på ett naturligt sätt leda ett team och vara lyhörd för kollegors och andra personalkategoriers åsikter.

Du förväntas ta egna initiativ, vara kollegial och vara välfungerande i jourtjänstgöring.

Är du rätt person får du ett stimulerande och utmanande arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och att du fungerar i läkargruppen.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Thomas Drevhammar
Enhetschef anestesiläkaravdelningen
Telefon: 063-154979
Email: thomas.drevhammar@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Lars Rönnberg
Sveriges läkarförbund
Telefon: 063 - 153000 (sökn via vx)
Email: lars.ronnberg@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/530/2022
Sista ansökningsdag: 2022-09-01

Dela detta jobb

Specialistläkare i Anestesi och Intensivvård i Östersund!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård